Başkan Yaşar, Yahyalar Pazar Yeri’nde Yenimahallelilerle Buluştu

Ramazan ayında iftar çadırlarına konuk olarak vatandaşla birlikte iftar yapan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Yahyalar Pazar Yeri’nde Yenimahallelilerle buluştu. Yahyalar sakinleriyle iftar sofrasında bir araya gelen Yaşar’a Başkan Yardımcısı Ya

Başkan Yaşar, Yahyalar Pazar Yeri’nde Yenimahallelilerle Buluştu
Ramazan ayında iftar çadırlarına konuk olarak vatandaşla birlikte iftar yapan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Yahyalar Pazar Yeri’nde Yenimahallelilerle buluştu. 
Yahyalar sakinleriyle iftar sofrasında bir araya gelen Yaşar’a Başkan Yardımcısı Yaşar Neslihanoğlu ve Yahyalar muhtarı da eşlik etti.
 
“DUALARLA ORUÇLARINI AÇTILAR”
İftar öncesi Fazlı Çoban ve Esat Aydoğan tarafından okunan ilahiler ve Kuran tilaveti ile Ramazan’ı tam anlamıyla yaşayan vatandaşlar, ezanın okunmasıyla birlikte dualarla mercimek çorbası, bahçıvan kebabı, makarna, yoğurt ve tulumbadan oluşan menüyle oruçlarını açtı.
 
“YENİMAHALLE’DE RAMAZAN AYINI EN İYİ ŞEKİLDE YAŞATIYORUZ”
Yemeğin ardından konuşma yapan Başkan Yaşar, “Ramazan ayı dinimizin en önemli aylarından biridir. Ramazan birlik, sevgi, hoşgörü ayıdır. Paylaşım ayıdır. İnsanların birbirleriyle sevgi ve muhabbetle, dualarla, zekatlarla, yaptıkları hayırlarla, kıldıkları namazlarla Allah katından en büyük ibadetin yapıldığı ayın adıdır. Onun için bu aya On Bir Ayın Sultanı denmiştir. Bizlerde bu ayda elimizden geleni sizler için yapıyoruz. Göreve geldiğim günden beri Yenimahalle Belediyesi olarak, Yenimahalle’de Ramazan ayını en iyi şekilde yaşatıyoruz. Ramazanın sonu bayram, hepinizin şimdiden bayramı mübarek olsun” dedi.
 
“VATANDAŞLAR DOYASIYA EĞLENDİ”
İftar sonrası düzenlenen geleneksel Ramazan eğlenceleri ile de eğlenen vatandaşlar, Hacivat-Karagöz ve kukla gösterisiyle de doyasıya bir gün yaşadı. Eğlendirirken ikramları da unutmayan belediye, vatandaşlara Ramazan şerbeti ve çay ikram etmeyi de ihmal etmedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler