Başkan Şinasi Gülcüoğlu “Herkesi Bünyan’ı Görmeye Bekliyoruz”

Bir dizi temasta bulunmak üzere yurt dışında bulunan Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu katıldığı 1. Hollanda Kayserililer Vakfı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Gecesinde salonu dolduran katılımcıları Bünyan'ı görmeye davet etti. Schalmei Salonu'nda

Başkan Şinasi Gülcüoğlu “Herkesi Bünyan’ı Görmeye Bekliyoruz”

Bir dizi temasta bulunmak üzere yurt dışında bulunan Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu katıldığı 1. Hollanda Kayserililer Vakfı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Gecesinde salonu dolduran katılımcıları Bünyan'ı görmeye davet etti.

Schalmei Salonu'nda gerçekleşen geceye Rotterdam Başkonsolos Yardımcısı Ulvi Darendeli, Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Hollanda Denk Partisi Milletvekili Tunahan Kuzu, Kayseri Valiliği Protokol Müdürü Fatih Çağan, politikacılar, işadamları, STK temsilcileri ile vatandaşlarımız katıldı. Yaklaşık 750 kişinin katıldığı gece saygı duruşu, İstiklal Marşı ve Kur'an tilaveti ile başladı.

Gecede bir konuşma yapan Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, herkesi eşsiz doğası, tarih ve kültür mirasıyla bir cazibe merkezi olan Bünyan'ı görmeye beklediklerini ifade ederek "Bünyan kadim tarihiyle, tarih öncesi bir ilçemiz. Anadolu'da başka örneğini göremeyeceğiniz Karatay Han'ı ve Sultan Han'ı sizlerle buluşmak adına önemli ve sizleri buralara bekliyoruz. Bu tür buluşmalar, birlik-beraberlik ve dayanışma adına son derece önemlidir. Türkiye'de birçok şey değişti ve değişmeye devam ediyor. Sizlerin sorunlarıyla bizler hemhal olmaya çalışıyoruz. Bu gibi programlar aracılığıyla birlik -beraberlik ve dayanışma içinde olmaya devam ediniz." dedi.

Yapılan konuşmaların ardından başta Başkan Şinasi Gülcüoğlu olmak üzere programa katkıda bulunanlara plaket takdim edildi.

Başkan Şinasi Gülcüoğlu “Herkesi Bünyan’ı Görmeye Bekliyoruz”

Başkan Şinasi Gülcüoğlu “Herkesi Bünyan’ı Görmeye Bekliyoruz”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam