Başkan Kayda Spor Camiasını Ağırladı

Salihli Kocaçeşmespor yönetimi ile Salihli Belediyespor teknik direktörü Nihat Umut, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda'ya makamında ziyarette bulundu.  Kocaçeşmespor Başkanı Aziz Barak ile Yönetim Kurulu Üyeleri ve Teknik Direktör Nurullah Akyıldız, Bel

Başkan Kayda Spor Camiasını Ağırladı
Salihli Kocaçeşmespor yönetimi ile Salihli Belediyespor teknik direktörü Nihat Umut, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda'ya makamında ziyarette bulundu. 
 
Kocaçeşmespor Başkanı Aziz Barak ile Yönetim Kurulu Üyeleri ve Teknik Direktör Nurullah Akyıldız, Belediye Başkanı Zeki Kayda'yı makamında ziyaret ettiler. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Zeki Kayda, Kulüp Başkanı Aziz Barak ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ederek Bölgesel Amatör Lig'de Salihli'yi temsil edecek olan Kocaçeşmespor'a başarılar diledi.
 
Ayrıca Salihli Belediyespor'un yeni Teknik Direktörü Nihat Umut, Sportif Danışman ve Futbol Şube Sorumlusu Murat Şahin ile birlikte Belediye Başkanı Zeki Kayda'yı makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Zeki Kayda, Teknik Direktörlük görevine getirilen Nihat Umut'la birlikte Salihli Belediyespor'un büyük başarılara imza atacağını vurguladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler