Başkan Genç'ten Başhekime ziyaret!

Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç Karadeniz Teknik Üniversitesi Hastanesi Başhekimliğine atanan Prof. Dr. Halil Kavgacı’yı makamında ziyaret etti.Başhekimlik görevine atanan Halil Kavgacı’ya hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Genç, “KTÜ

Başkan Genç'ten Başhekime ziyaret!

Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç Karadeniz Teknik Üniversitesi Hastanesi Başhekimliğine atanan Prof. Dr. Halil Kavgacı’yı makamında ziyaret etti.

Başhekimlik görevine atanan Halil Kavgacı’ya hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Genç, “KTÜ Farabi Hastanesi hem şehrimizde, hem de bölgede sağlık alanında çok önemli hizmetlere imza atıyor. Farabi Hastanesi tıp öğrencilerinin yetişmesinde, hem hastalıkların tedavisinde, hem de bir üniversite hastanesi olması nedeniyle sağlık araştırmalarında bölgemizin güzide kurumları arasında yer alıyor. Fiziki imkanları, uzman kadrosu ve tıbbi donanımlarıyla bölgemizde en köklü sağlık kurumları arasında yer alıyor. Atalarımızın dediği gibi ‘Her şeyin başı sağlıktır’ sözünün gereği olarak sağlık kurumlarımızın her türlü ihtiyaç ve talebinin karşılanması hem sağlığımız açısından hem hastaların tedavisi açısından büyük önem taşıyor. Burada bugüne kadar görev yapan başhekimler, doktorlarımız ve hemşireler gerçekten büyük bir özveriyle çalıştılar. Onlara da buradan bir kez daha teşekkür ediyorum.”

191.jpg

KURUMLAR ARASI İŞBİRLİĞİ ÇOK ÖNEMLİ

Başhekimlik görevine atanan Prof. Dr. Halil Kavgacı ziyaretinden dolayı Başkan Genç’e teşekkür ederek şöyle konuştu: “Ortahisar Belediye Başkanımız Av. Ahmet Metin Genç’e bu nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. Bugüne kadar kendisine ilettiğimiz isteklerimizi ve sıkıntılarımızı çözmek için büyük gayret gösterdi. Görevi devraldığım başhekim arkadaşımız da hastanemize çok büyük hizmetler yaptı. Sağlık hem ülkemizde hem dünyada en önemli alanların başında geliyor. Dolayısıyla en iyi hizmeti vermek için kurumların birbirleriyle işbirliği çok büyük önem arz ediyor.”

204.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam