Başkan Genç engellileri sevindirdi

Trabzon'da Ortahisar Belediyesi 100 adet engelli aracı dağıtacak. Trabzon’da Ortahisar Belediyesi’nin engelli vatandaşlara yönelik hizmetleri devam ediyor.    Daha önceden engelli vatandaşlar için tekerlekli sandalye dağıtımı, engelli otobüsü, meslek kurs

Başkan Genç engellileri sevindirdi

Trabzon'da Ortahisar Belediyesi 100 adet engelli aracı dağıtacak.

Trabzon’da Ortahisar Belediyesi’nin engelli vatandaşlara yönelik hizmetleri devam ediyor. 
 
Daha önceden engelli vatandaşlar için tekerlekli sandalye dağıtımı, engelli otobüsü, meslek kursları ve ampute futbol takımı gibi projeleri hayata geçiren Ortahisar Belediyesi bu kez de 100 adet engelli aracı dağıtımı yapacak.
 
Araçların 16'sının dağıtım töreninde konuşan Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, "Göreve geldiğimizden günden itibaren toplumumuzun bütün kesimlerine hizmet edebilme anlayışımızın bir gereği olarak, engelli vatandaşlarımıza da önlerindeki engelleri kaldırma adına, onların normal vatandaşlarımız gibi hayatlarını idame ettirebilmeleri için çalışmalar yaptık ve yapmaya gayret ediyoruz" dedi.
 
2-441.jpg
 
Her zaman engellilere hizmet etmeye devam edeceklerini belirten Başkan Genç, engellileri ev yaşamından kurtarıp, sosyal hayata katmak, onlara istihdam imkanları sağlamak için birçok projeye imza attıklarını söyledi.
 
Engellilerin, yaşamlarını kolaylaştırmak için gayret ettiklerine vurgu yapan Başkan Genç, "Bugün de onların bir örneği engelli kardeşlerimizin hizmetine bu merasimi için tertip ettik. Engelli vatandaşlarımız toplumumuzun bireyleridir. İnşâllah yakın zamanda Ortahisar Belediyemiz, Büyükşehir ve Valilik ile birlikte engelli yaşam merkezinin inşasını tamamlayacağız. 2014 yılında da bu salonda 85 tane akülü tekerlekli araba dağıtımı yapmıştık. Bugün de toplamda yüz adedi bulacak bir dağıtımımız olacak ama şu an itibarıyla 15 adedinin dağıtımını yapacağız. Bir nebze olsun, bu kardeşlerimizin hayatına bir kolaylık sağlamış olacağız” diye konuştu.
 
3-220.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam