Başkan Ergün Vestel’i Ağırladı

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Vestel CEO'su Turan Erdoğan ve Genel Müdürü İhsaner Alkım'ı ağırladı. Manisaspor Başkanlığı döneminde Vestel ile Manisaspor'un 5 yıl boyunca güzel bir birliktelik yaşadığını belirten Başkan Ergün, Vestel'in

Başkan Ergün Vestel’i Ağırladı

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Vestel CEO'su Turan Erdoğan ve Genel Müdürü İhsaner Alkım'ı ağırladı. Manisaspor Başkanlığı döneminde Vestel ile Manisaspor'un 5 yıl boyunca güzel bir birliktelik yaşadığını belirten Başkan Ergün, Vestel'in yerli üretim noktasında ülke ekonomisine ve Manisa'ya önemli katkı sağlayan bir kuruluş olduğunu söyledi.

Vestel CEO'su Turan Erdoğan ve Genel Müdürü İhsaner Alkım, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e nezaket ziyaretinde bulundu. Kısa bir süre önce piyasaya sürdükleri Vestel'in akıllı telefonu Venüs 3'ten Başkan Ergün'e takdim eden Vestel CEO'su Turan Erdoğan, 4,5 G teknolojisine uygun olarak ürettikleri Venüs 3'ün özellikleri hakkında bilgi verdi. Yerli üretim olması nedeniyle de telefonun önemli olduğunu ifade eden Erdoğan, bir süre önce geçirdiği rahatsızlık nedeniyle Başkan Ergün'e geçmiş olsun dileklerini iletti.

MANİSA'YA GÜZEL BİRLİKTELİKLER YAŞATTIK

Ziyaretleri nedeniyle konuklarına teşekkür eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, "Biz her zaman Vestel'in yaptıklarıyla gurur duyduk. Türkiye'nin bir numarası, bu inkar edilemez. 5 sene iç içeydik, birlikteydik. O güzel anıları da unutmamız mümkün değil. Çok güzel birliktelikleri yaşattık Manisa'ya. Her şeyden önce ben Manisalılar adına bir kere daha teşekkür ediyorum. Verdiğiniz desteklerden dolayı başta Ahmet Nazif Zorlu, Ömer Yüngül beyler olmak üzere herkesten Allah razı olsun. Bu da bir gurur kaynağı. Yerli üretimin desteklenmesi gerektiği inkar edilemez. O açıdan bizim de üzerimize düşen ne varsa yapmak isteriz" diye konuştu.

Başkan Ergün Vestel’i Ağırladı

Başkan Ergün Vestel’i Ağırladı

Başkan Ergün Vestel’i Ağırladı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler