Başkan Çerçi Merkez Efendi’de Vatandaşlar İle İftarda Buluştu

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Ramazan'ın altıncı gününde Merkez Efendi Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu. Belediye tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleri renkli görüntülere sahne olurken vatandaşlar Komedi Dans Üçlüsü’nün gösterisine

Başkan Çerçi Merkez Efendi’de Vatandaşlar İle İftarda Buluştu
Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Ramazan'ın altıncı gününde Merkez Efendi Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu. Belediye tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleri renkli görüntülere sahne olurken vatandaşlar Komedi Dans Üçlüsü’nün gösterisine tam not verdi. 
Fatih Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirilen iftar programına Başkan Çerçi’nin yanı sıra Yunusemre Belediye Başkan Yardımcıları Ramis Şiyak, Şule Uygur, Can Mercül, Saniye Altay ve Mustafa Dandin, AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Zafer İkinci ve yönetim kurulu üyeleri, MAYEB A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kadıoğlu, Meclis Üyeleri, Daire Müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Etkinlikte konuşan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, ramazan ayının 6. gününde Merkez Efendi Mahallesi’nde vatandaşlar ile buluşmanın mutluluğunu yaşadıklarını vurgulayarak, “Yunusemre Belediyesi olarak iftar programları kapsamında her gün bir başka mahallemizde vatandaşlarımız ile buluşuyoruz. Bugün de Merkez Efendi Mahalle sakinlerimiz ile bir araya geldik. Ramazan ayının manevi ortamını hep birlikte yaşıyoruz. Gerçekleştirdiğimiz mütevazi ramazan etkinlikleri ile eski ramazan kültürünü yaşatmaya özen gösteriyoruz. Allah tuttuğunuz oruçları kabul etsin. İnşallah Kadir Gecesi’ne de bayrama da hepimizi ulaştırsın. Hepimize ağız tadı versin. Hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum.” dedi.
 
KOMEDİ DANS ÜÇLÜSÜ KEYİFLİ ANLAR YAŞATTI
Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan etkinlikte, semazen, Hacivat-Karagöz ve tasavvuf musikisi ekibi, tahta bacak, çocuklara kukla gösterisi (ipli kukla), çocuklar için yüz boyama, şerbet, pamuk şeker, macun dağıtımı, çubuklu balon ve palyaço gösterileri sergilendi. Etkinlikte ayrıca Komedi Dans Üçlüsü birbirinden güzel gösteriler sundu. Çocuklar, gençler ve yaşlılar Komedi Dans Üçlüsünün taklitleri, şarkıları ve dansları ile eğlenceli dakikalar yaşadı ve mutlu oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler