Başkan Çebi'den Şırnak gazisine ziyaret

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi ve Belediye Meclis Üyesi Mustafa Akgün Kestanelik Mahallesinde bulunan, Şırnak Silopi'de operasyon sırasında yaralanan Jandarma Uzman Çavuş Kenan Dede'yi ziyaret etti.   Araklılı Uzman Çavuş Kenan Dede Silopi'de operasyo

Başkan Çebi'den Şırnak gazisine ziyaret
Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi ve Belediye Meclis Üyesi Mustafa Akgün Kestanelik Mahallesinde bulunan, Şırnak Silopi'de operasyon sırasında yaralanan Jandarma Uzman Çavuş Kenan Dede'yi ziyaret etti.
 
Araklılı Uzman Çavuş Kenan Dede Silopi'de operasyon sırasında evleri kontrole gittiklerinde bomba patlaması sonucu şarapnel parçaları tarafından kolundan ve göğsünden yaralanıp Ankara GATA'da tedavi gördükten sonra baba ocağına geldiğini ifade etti.
 
Belediye Başkanı Recep Çebi, "Siz bizler için çok önemlisiniz. Ülkemizin ve milletimizin bekası için bu uğurda korkusuzca çarpışarak canını ortaya koyan Mehmetçiklerimizin Allah yardımcısı olsun. Kahraman askerimize çok geçmiş olsun. Allah analarımıza ve babalarımıza sabırlar versin." ifadelerini kullandı.
 
gazi1.jpg
 
gazi3.jpg
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam