Başkan Almanya'daki Türkleri dinleyecek

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Avrupa Türk Demokratlar Birliği Derneği’nin (UETD) davetlisi olarak çeşitli temaslarda bulunmak üzere Almanya’ya gitti.Almanya’nın Ruhr bölgesinde bulunan çeşitli eyaletlerdeki Türk gruplar

Başkan Almanya'daki Türkleri dinleyecek

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Avrupa Türk Demokratlar Birliği Derneği’nin (UETD) davetlisi olarak çeşitli temaslarda bulunmak üzere Almanya’ya gitti.

Almanya’nın Ruhr bölgesinde bulunan çeşitli eyaletlerdeki Türk gruplarıyla bir araya gelecek olan Başkan Gümrükçüoğlu, Disburg’taki Trabzonlular Derneği’ne de ziyarette bulunacak. Gerçekleştireceği halk buluşmalarıyla gurbetteki Türk vatandaşlarının sorunlarını dinleyecek olan Gümrükçüoğlu, yoğun programını tamamlamasının ardından 2 Mart Pazartesi günü yurda dönecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler