Başkale'de hain tuzak

 VAN'ın Başkale İlçesi'nde PKK'lılar tarafından yola döşenen bomba, askeri konvoyun geçişinden sonra patlatıldı.  Patlamada ölen ve yaralanan olmazken, yapılan incelemede aynı bölgede tuzaklanmış 2 ayrı patlayıcı düzeneği daha tespit edilerek imha edildi.

Başkale'de hain tuzak

 

VAN'ın Başkale İlçesi'nde PKK'lılar tarafından yola döşenen bomba, askeri konvoyun geçişinden sonra patlatıldı. 
 
Patlamada ölen ve yaralanan olmazken, yapılan incelemede aynı bölgede tuzaklanmış 2 ayrı patlayıcı düzeneği daha tespit edilerek imha edildi.
 
Olay, saat 15.00 sıralarında İran sınırındaki Yavuzlar Köyü yakınlarında meydana geldi. Teröristler tarafından daha önce yola döşenen bomba, askeri araçların geçişinden sonra uzaktan kumandayla patladıldı. Patlamada ölen ve yaralana olmazken, yolda 1 metre derinliğinde çukur oluştu. Patlama sonrası güvenlik güçleri bölgede arama tarama çalışması yaptı. Bu sırada aynı bölgeden 200 metre uzaklıkta piknik tüpü içersine tuzaklanmış patlamaya hazır 2 ayrı düzenek daha bulundu. Alınan güvenlik önlemleri sonrası bomba düzenekleri imha edildi. Bölgedeki operasyonlar ise sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam