Başbakan Y. Emre için konuştu

Libya'da hayatını kaybeden Türk işçisi Yunus Emre Çelik'in durumu ile ilgili de açıklama yapan Erdoğan, "Trablus yakınlarında bir şantiyede vurularak öldürülen Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı Yunus Emre Çelik bizim yüreğimizde hatıramızda maalesef acı bir i

Başbakan Y. Emre için konuştu

Libya'da hayatını kaybeden Türk işçisi Yunus Emre Çelik'in durumu ile ilgili de açıklama yapan Erdoğan, "Trablus yakınlarında bir şantiyede vurularak öldürülen Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı Yunus Emre Çelik bizim yüreğimizde hatıramızda maalesef acı bir iz bıraktı. Bu acının daha da büyümemesini diliyoruz. Buradan ben Trabzonlu hemşehrilerime ve vatandaşlarımın tümüne sesleniyorum. Yunus kesinlikle yakın takibimizdedir." şeklinde konuştu.

Türk işçinin cenazesinin getirilememesinin yetkili bir muhatap bulmakta zorlanmalarından olduğunu belirten Başbakan Erdoğan, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek ve Libya Büyükelçisi'nin konuyla yakından ilgilendiğini söyledi. Erdoğan, "Bu gün yoğun bir gayretle çalışmalarımız devam ediyor. Başbakan yardımcım Cemil Bey, büyükelçim bizzat takip ediyor. Temennimiz odur ki bu gün işlemleri bitirip yani Adli Tıpla ilgili yapılması gereken işlemler var. Bunların halli gerekiyor. Bu halledilemediği için morgdan almakta sıkıntıları yaşıyoruz ama aldığımız anda Yunusumuzu vatanımıza getirip ebeveynine, yakınlarına inşallah teslim edeceğiz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam