Başbakan onlara sürpriz yaptı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Türk Hava Yolları'nın (THY) reklamında oynayan ve hiç uçak görmedikleri için bir havayolunun hayalini kuran çocuklara sürpriz yaptı. Başbakan Erdoğan, Antalya mitingi öncesinde, THY'nin reklamında oynayan 4 çocuğu Antalya'ya

Başbakan onlara sürpriz yaptı
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Türk Hava Yolları'nın (THY) reklamında oynayan ve hiç uçak görmedikleri için bir havayolunun hayalini kuran çocuklara sürpriz yaptı.
 
Başbakan Erdoğan, Antalya mitingi öncesinde, THY'nin reklamında oynayan 4 çocuğu Antalya'ya geldiği uçağın kokpitine alarak, çocuklara küçük bir sürpriz yaptı. Eşi Emine Erdoğan ile birlikte çocuklarla bir süre sohbet eden Erdoğan, çocuklara uçak hakkında bilgiler vardı. Erdoğan, çocuklara nereli olduklarını da sordu. Çocuklar ise Korkuteli'nin İmecik köyünden olduklarını söyledi. Başbakan Erdoğan ayrıca çocuklara, ailelerinin bugünkü mitinge gelip gelmediğini sordu. Daha sonra Erdoğan, çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler