Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Başak Burcunda Güneş Tutulması 12-09-2015

BAŞAK BURCUNDA GÜNEŞ TUTULMASI

13 EYLÜL 2015 Saat 09 41 de Başak burcunun 20 derecesinde gerçekleşecek olan Güneş tutulması, genel olarak hizmet, çalışanlar, çiftçiler, ev hayvanları, düzen ve sağlıkla ilgili konuları güncelleyecek. Tutulma anında yükselen çizgisinde Akrep burcunun olması bu konularla ilgili büyük değişim ve dönüşümleri beraberinde getirirken, açılar yine ani beklenmedik sıçrayışlarla birlikte hızlı ve kadersel dönüşüm sürecinin içerisine gireceğimizi söylüyor. Başak burcunun yönetici gezegeni Merkür geri gitmeye hazırlanırken Terazi burçlarının birçok halledilmemiş konularını da masaya yatıracak. Bu tutulmadan en çok etkilenecek olan Başak, İkizler ve Terazi burçları olurken Aslan, Koç, Akrep ve Boğaların hayatlarına olumlu gelişmeler getirecek.

KOÇLAR VE YÜKSELEN KOÇLAR: Bu tutulma sizin günlük iş temponuz sağlığınız, çalışma koşullarınızla ilgili değişim ve dönüşüm sürecine girmiş olduğunuzu gösteriyor. Beklenmedik anlaşmalar yapabilirsiniz finansal açıdan fırsatlar zamanı.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR: Aşk yaşamı, çocuklar, spor ve hobilerinizle ilgili konulardan birisiyle ilgiliyseniz yeni başlangıçlar yapacaksınız. Hamile kalabilirsiniz, ya da hayatınızda yeni bir aşk başlayabilir. Günlük temponuz değişiyor, finansal konularda ise kadersel değişim var.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER: Bu tutulmayla birlikte temel alt yapınız yenileniyor. Ev aile ve yerleşim adına yatırımlar yapabilirsiniz. Aşk ya da hobilerinizle ilgili hızlı dönüşümler sizi beklerken beklenmedik bir kararla evlenebilirsiniz yada yeni bir birlikteliğe başlayabilirsiniz .

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER: Yakın çevreniz eğitim faaliyetleriniz, kardeşler, yazışmalar ve sözleşmelerle ilgili hayatınızda kadersel beklenmedik değişimler yeni başlangıçlar var. Bu tutulma bir çok fırsatları da beraberinde getirecek.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR: Parasal kaynaklarınız, sahip olduğunuz değerler değişim sürecine giriyor. Büyük sıçrama ve kırılma noktası oluşturacak olan tutulma, eğitim, zihinsel aktiviteler ve kardeşlerle ilgili dönüşüm ve fırsatları getirecek.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR: Genel sağlığınız, bulunduğunuz konum, görünümünüz ve yapmış olduğunuz girişimlerle ilgili yeni başlangıçlar var. Büyük değişim ve dönüşüm bu tutulmayla başlıyor sizin hayatınız adeta yeniden yapılanıyor.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER: Kadersel alanda gerçekleşecek olan tutulma, sizin ruhsal kimliğinizde yeni başlangıçlar yapacak. Sizi yenileyecek. Bulunduğunuz konum hızla değişiyor.

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER: Başak burcu Güneş tutulması size yeni bir ekip çalışması getirecek. Plan ve projelerinizi hızla hayata geçirme fırsatı yakalayacaksınız. Okul, hastane ve her türlü kapalı alada kadersel değişim ve dönüşüm zamanı.

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR: İş kariyer ve hedefler. Şartlarınız değişiyor. Arkadaşlardan, projelerden yana kadersel değişim ve dönüşüm süresi içerisine giriyorsunuz.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR: Yüksek eğitim, Yabancılar, hukuk ve büyük ticari şirketlerin birisiyle ilgiliyseniz, bu tutulmayla birlikte değişen şartlara hazırlanın. İş birliği yapmış olduğunuz kişilerle ilgili kadersel değişim ve dönüşüm sürecine girmiş bulunuyorsunuz.

KOVALAR VE YÜKSELEN KOVALAR: Ortak paralar, kredi borçlar ve sigorta vergi konularıyla ilgili hızla değişim ve dönüşüm sürecine gireceksiniz. Bu tutulma sizin başkalarının parasal kaynakları üzerinde ki konumunuzu değiştirecek. İş birliği içerisinde olduğunuz kişilerle ilgili kadersel kırılmalar ve dönüşüm süreci başlıyor.

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR: Eş yada partnerinizin konumu, varsa davalar ve anlaşmalarla ilgili hızlı dönüşüm sürecine giriyorsunuz. Ortağınızın parasal kaynağında kadersel değişiklikler var.

ŞARTLARINIZ NE OLURSA OLSUN DOĞRU OLUN DOĞRU KALIN.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR