Barcelonalı futbolcuların hostes isyanı!

 Türkiye' nin havadaki gururu olan Türk Hava Yolları, gökyüzüne imza attı. Yıldızların sponsoru olan kurum, rakiplerini solladı. Ancak THY bu kez inanılmaz bir istekle karşı karşıya kaldı. THY'nin sponsoru olduğu İspanyollar'ın ünlü futbol takımı Barcelon

Barcelonalı futbolcuların hostes isyanı!

 

Türkiye' nin havadaki gururu olan Türk Hava Yolları, gökyüzüne imza attı. Yıldızların sponsoru olan kurum, rakiplerini solladı. Ancak THY bu kez inanılmaz bir istekle karşı karşıya kaldı. THY'nin sponsoru olduğu İspanyollar'ın ünlü futbol takımı Barcelona, fena havalandı. Airporthaber'e göre Barcelona, THY'den ilginç bir talepte bulundu. 
 
FORMAT DEĞİŞİMİ! 
Dünyaca ünlü futbol yıldızlarını kadrosunda bulunduran takım, ulaşım sponsoru THY'den sadece kadın kabin memuru görevlendirmesini istedi. Barcelona'nın bu talebinin gerekçesi de ilginçti. Kadrosunda Messi, İniesta, Xavi ve Pique gibi milyonlarca kişinin hayranı olduğu futbolcuları bulunduran Barcelona, kabin ekiplerinin yoğun ilgisinden rahatsız oldu. Özellikle hostlar, (erkek kabin memurları) futbolcularla sık sık fotoğraf çektirmek istedi. Bazen de imzalı forma talep etti. Bu ilgiden sıkılan Barcelona takımı yöneticileri durumu THY'ye iletti. 
 
MÜTEVAZI İNGİLİZLER 
Barcelona yönetimi, uçuşlarda sadece kadın kabin memuru görevlendirilmesini istedi. Bunun üzerine THY yönetimi, Barcelona'nın bütün uçuşlarında sadece hostes görevlendirmeye başladı ve bunun için de 20 kişilik özel bir ekip oluşturdu. Barcelona'nın bu isteğine karşın İngiliz Machester United takımından böyle bir talep gelmedi. THY'nin sponsor olduğu ünlü İngiliz takımının uçuşlarında erkek kabin memurları görevlendirilebiliyor. 
 
* THY'de görev yapan hostlar, Barcelona'nın uçuşlarında görev yapmak için sıraya girdi. Ancak Barcelona'nın isteği, hostların hayalini suya düşürdü. 
 
3 YIL İÇİN 3 MİLYON EURO
Türk Hava Yolları (THY), 2010'da Barcelona takımı ile 3 yıllık sponsorluk anlaşması imzaladı. Bu kapsamda, THY'nin Barça'ya yıllık 3 milyon euro ödemesi kararlaştırıldı. Kulübe tahsis edilen uçağın üzerine Barcelona takımının logosu konuldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam