Bar cinayeti kamerada!

Beyoğlu Okmeydanı’nda bir bara gelen 2 şahıs, eğlendikten sonra hesap yüzünden çıkan tartışma sonucu bar çalışanlarından dayak yedi. Çalışanlara kin besleyen şahıs, olaydan 4 gün sonra başka bir arkadaşıyla bara kurşun yağdırarak valenin ölümüne sebep old

Bar cinayeti kamerada!
Beyoğlu Okmeydanı’nda bir bara gelen 2 şahıs, eğlendikten sonra hesap yüzünden çıkan tartışma sonucu bar çalışanlarından dayak yedi. Çalışanlara kin besleyen şahıs, olaydan 4 gün sonra başka bir arkadaşıyla bara kurşun yağdırarak valenin ölümüne sebep oldu. Zanlıları yakalamak için çalışma başlatan dedektifler, şahıslardan birini sosyal medyada köpek gezdirirken paylaştığı fotoğrafta giydiği elbiseleri, olay günü giyindiği kıyafetlerle aynı olduğunu fark edince yakaladı. Yaşanan olaylar ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.
 
 
Olay, geçtiğimiz 12 Kasım 2015 Perşembe günü saat 21.00 sıralarında Beyoğlu Piyalepaşa Mahallesi Fatih Sultan Caddesi üzerindeki bir barda yaşandı. Edinilen bilgiye göre, olaydan 4 gün önce Nazım P. (41) arkadaşı Tuncay B. (36) ile bara geldi. Burada bir süre eğlenen şahıslar ile garson arasında hesap yüzünden tartışma çıktı. Tartışma sonrası şahıslar geldikleri otomobilden tabanca alarak bara geri döndü. Burada tartışmanın büyümesi üzerinde şahıslarla bar çalışanları arasında çıkan kavga bir anda sandalyeli ve sopalı kavgaya dönüştü. Kavganın sonucundan çalışanlardan dayak yiyen şahıslar olay yerinden uzaklaştı.
 
KİN BESLEYİP 4 GÜN SONRA BARA KURŞUN YAĞDIRDILAR
 
Olay nedeniyle yaralanan şahıslar, hastanede tedavi olduktan sonra arkadaşları Arif A. (35) ve Hakan Y. (35) Halıcıoğlu’nda bir kıraathanede buluştu. Buluşmada Nazım P., ve Tucay B., arkadaşlarına durumu anlattı. Bunun üzerine Arif A. ve Hakan Y., barın olduğu sokağa gelerek kurşun yağdırdı. Ancak bara sıktıkları kurşunlardan 1’i barda vale olarak çalışan Alaattin Ertaş’a (47) isabet etti. Vurulduğunu hisseden Ertaş, can havliyle olay yerinden uzaklaştı. Ancak bir süre yere düşen Ertaş, vatandaşların yardımıyla kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Şahıslar olayda kullandıkları silahı ise Haliç Köprüsü üzerinden denize fırlattı. Tüm bu yaşananlar ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.
 
OLAY GÜNÜ GİYDİĞİ KIYAFETLERLE SOSYAL MEDYADA FOTOĞRAFI OLUNCA YAKALANDI
 
Olayın ardından Haliç Polis Merkezi’ndeki dosyaya el koyarak harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği dedektifleri, olayın yaşandığı barın ve çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Güvenlik kameralarını inceleyerek, bar çalışanlarının ifadesine başvuran dedektifler, olaydan önce ve olay günü bara gelen şahısların eşkallerini belirledi. Şahıslardan Hakan Y., köpek gezdirirken sosyal medyaya koyduğu fotoğraftaki giydiği kıyafetleri, olay günü de giyince yakayı ele verdi. Bunun üzerine diğer şahıslarından kimlik tespitini yapan dedektifler, operasyonla Beyoğlu, Gaziosmanpaşa ve Beylikdüzü’nde yaşayan şahısları yakalayarak gözaltına aldı. Gözaltına alınan şahıslar Asayiş Şube Müdürlüğü’ndeki sorgularında ilk olarak valeyi hedef almadıklarını korkutmak amaçlı bara kurşun yağdırdıklarını itiraf etti.
 
Zanlılar Asayiş Şube Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin ardından şubeden çıktıkları esnada zanlılardan Hakan Y., “Okmeydanı’ndaki polis katillerini yakalayın, masum insanları değil” diyerek kendini savundu. Çevik kuvvet midibüsüne bindirilen zanlılar, mahkemeye çıkartılmak üzere adliyeye sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam