Banka aracını soydular... Nasıl mı?

'Bankadan para çeken şirket personelinin aracını takip eden gaspçılar önce takip ettikleri araca arkadan çarpıp kaza yaptı. Lüks cipli soyguncular hedefteki araçtan inen sürücü ve muhasebe müdürünü bıçakla etkisiz hale getirip 300 bin TL ile kayıplara kar

Banka aracını soydular... Nasıl mı?

'Bankadan para çeken şirket personelinin aracını takip eden gaspçılar önce takip ettikleri araca arkadan çarpıp kaza yaptı. Lüks cipli soyguncular hedefteki araçtan inen sürücü ve muhasebe müdürünü bıçakla etkisiz hale getirip 300 bin TL ile kayıplara karıştı"

Üsküdar Cumhuriyet Mahallesi Koru park sokak girişinde saat 16.00 sıralarında meydana geldi. İddialara göre Bof isimli bir inşaat firmasında görevli muhasebe müdürü Şule Çakır şirketin şoförü Yüksel Müselli ile Dudullu'daki bir bankadan 800 bin TL çekti. Paraları aldıktan sonra Üsküdar'daki şirkete doğru yola çıktı.

Şoför Yüksel Müselli ve Muhasebe Müdürü Şule Çakır bankadan çektikleri paranın 400 bin TL'sini yolda başka bir bankaya yatırıp geri kalan 400 bin TL ile şirkete devam etti. Muhasebe Müdürü Şule Çakır ve Yüksel Müselli'nin içinde oldukları 34 BOF 90 plakalı araca Koru park sokak girişinde 34 NFM 29 plakalı lüks cip hafif bir şekilde arkadan çarptı.

Çarpmanın ardından şoför Yüksel Müselli aracı park edip hasara bakmak için aşağı indi. Bu sırada lüks cipten aşağı inen zanlılar ellerindeki bıçakla şoför ve muhasebe müdürünü etkisiz hale getirmeye çalıştı. Aracın camlarını patlatan zanlılardan birisi içinde 400 bin TL olan çantayı aldı. Şoför Yüksel Müselli engel olmaya çalışırken çantadan 100 bin TL yere düştü. Zanlılar geri kalan 300 bin TL ile kendilerini almaya gelen başka bir otomobil ile olay yerinden uzaklaştı. Olayın ardından üzerlerindeki şoku atlatan Müselli ve Çakır hemen polisi aradı.

 Olay yerine gelen polis ekipleri şirket elemanlarının ifadelerine başvurdu. Bir şirket yetkilisi olayla ilgili olarak, "bankadan para çekmişlerdi, takip etmişler arkadan çarpıp kaza süsü vererek paraları gasp etmişler"diye konuştu. Polis 5 kişi oldukları öğrenilen gaspçıları yakalamak için soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam