Bana zorla sahip olmak istedi!

İzmir'in Bayraklı ilçesinde evinde üç ay kaldığı barmen Ferit Demir'i silahla öldürmek suçundan tutuklanan 19 yaşındaki Helin D.'nin yargılanmasında, mahkeme karar vermek için duruşmayı erteledi. İzmir'in Bayraklı ilçesinde evinde üç ay kaldığı 36 yaşında

Bana zorla sahip olmak istedi!

İzmir'in Bayraklı ilçesinde evinde üç ay kaldığı barmen Ferit Demir'i silahla öldürmek suçundan tutuklanan 19 yaşındaki Helin D.'nin yargılanmasında, mahkeme karar vermek için duruşmayı erteledi.

İzmir'in Bayraklı ilçesinde evinde üç ay kaldığı 36 yaşındaki barmen Ferit Demir'i silahla öldürmek suçundan tutuklanan 19 yaşındaki Helin D.'nin yargılanmasına devam edildi.

24 yıl hapis istemiyle yargılanan genç kız savunmasında, "Ailemle sorun yaşadığım için üç aydır erkek arkadaşımın evinde kalıyordum. Olay günü eve aşırı derecede alkollü geldi. Hareketlerinde tuhaflık vardı. Belindeki silahı çıkarıp yatağın üzerine bıraktı. Sonra bana zorla sahip olmak istedi. Kendisine evden gitmek istediğimi söyleyince beni yatak odasına kilitlemek istedi. Ben de yatağın üzerine duran silahı alıp kendimi korumak için ateşledim. Ateş etmeseydim bana zorla tecavüz edecekti. Amacım öldürmek değil korkutmaktı" diyerek kendisini savundu. Olay anında aynı evde bulunduğu belirtilen Helin D.'nin kız kardeşi gülşen D. de tanıklık yaptı. Tutuklu kız kardeşinin iddialarını doğrulayan Gülşen D., ablasının kendisini savunmak için silahı eline alıp ateşlediğini söyledi. Mahkeme karar vermek için duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

CİNAYETTEN SONRA KENDİSİ TESLİM OLDU

Geçen Mart ayında meydana gelen olayda ailesi ile sorunlar yaşayan Helin D. kız kardeşi Gülşen D.'yi de yanına alıp barmenlik yapan 36 yaşındaki Ferit Demir'in evinde kalmaya başladı. Yaklaşık üç aydır evinde kaldığı Demir'i yaşanan tartışmadan sonra öldürdüğü iddia edilen Helin D., olay yerine 200 metre mesafede bulunan Bayraklı karakoluna giderek cinayet işlediğini söyleyip teslim oldu. Olay yerinde yapılan incelemede Ferit Demir'in silahla öldürüldüğü ortaya çıktı. Olaydan sonra Helin D. ile kız kardeşi Gülşen D. polis tarafından gözaltına alınarak sorgulandı. Silahta parmak izleri tespit edilen Helin D., çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanmıştı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler