Balon kazası: Turistler yaralandı!

Kapadokya bölgesinde Brezilyalı ve Çinli turistleri taşıyan sıcak hava balonu, elektrik tellerine çarparak, sert iniş yaptı. İniş sırasında balondaki motor alev alırken, 8 turist yaralandı.Göreme Beldesi'nden bu sabah erken saatlere havalanan sıcak hava b

Balon kazası: Turistler yaralandı!

Kapadokya bölgesinde Brezilyalı ve Çinli turistleri taşıyan sıcak hava balonu, elektrik tellerine çarparak, sert iniş yaptı. İniş sırasında balondaki motor alev alırken, 8 turist yaralandı.

Göreme Beldesi'nden bu sabah erken saatlere havalanan sıcak hava balonu, Ortahisar- Mustafapaşa beldeleri arasındaki Üzengi vadisinde elektrik tellerine çarparak, sert iniş yaptı. Bu sırada balona gaz veren motorun hortumu kontrolsüz olarak alev aldı. Balonda bulunan 15 turisten 8’i çarpmanın etkisi ve yanıklar nedeniyle yaralandı. Yaralı turistler Nevşehir'deki hastanelerde altına alındı. Olayla ilgili olarak jandarma çok yönlü soruşturmaya başladı.

Kapadokya'da, 2013 yılı Mayıs ayında iki balonun havada çarpışması sonucu meydana gelen kazada, Brezilyalı 3 turist hayatını kaybetmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam