Balık hevesi öldürüyordu

Antalya'da balık tutmak için falez kayalıklarından denize inmeye çalışan bir kişi, ayağı kayıp dengesini kaybedince 15 metre yükseklikten düştü.Edinilen bilgiye göre olay, saat 18.30 sıralarında Muratpaşa ilçesi Yeşilbahçe Mahallesi'ndeki Falez-2 Parkı'nd

Balık hevesi öldürüyordu

Antalya'da balık tutmak için falez kayalıklarından denize inmeye çalışan bir kişi, ayağı kayıp dengesini kaybedince 15 metre yükseklikten düştü.
Edinilen bilgiye göre olay, saat 18.30 sıralarında Muratpaşa ilçesi Yeşilbahçe Mahallesi'ndeki Falez-2 Parkı'nda meydana geldi. Balık tutmak için kayalık bölgeden denize inmeye çalışan Muammer Pıhlız (52), ayağı kayınca dengesini kaybetti. Yaklaşık 15 metre yükseklikten kayalık zemine düşen Pıhlız'ı gören vatandaşlar hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ni aradı. Olay yerine ambulans, polis ve itfaiye ekipleri geldi. İtfaiye kipleri bağırarak yardım isteyen Pıhlız'ın yanına gitti. Aşağıda sedyeye konulan Pıhlız,
halat yardımıyla düştüğü yerden çıkarıldı. Vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar oluşan Pıhlız'a ilk müdahale olay yerinde yapıldı.
Emekli olduğu öğrenilen Pıhlız, daha sonra ambulansla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Muammer Pıhlız'ın hayati tehlikesinin bulunmadığı ifade edildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler