Baksı Müzesi'nde konser düzenlenecek

Baksı Müzesi Kurucusu Prof. Dr. Hüsamettin Koçan, Türk müziğinin önemli isimlerinden Erkan Oğur ve Bülent Ortaçgil'in Baksı Müzesi'nde konser vereceğini söyledi. Koçan,  Baksı Müzesi'nin de bünyesinde olduğu Baksı Kültür Sanat Vakfı'nın, 10'uncu kuruluş y

Baksı Müzesi'nde konser düzenlenecek
Baksı Müzesi Kurucusu Prof. Dr. Hüsamettin Koçan, Türk müziğinin önemli isimlerinden Erkan Oğur ve Bülent Ortaçgil'in Baksı Müzesi'nde konser vereceğini söyledi.
 
Koçan,  Baksı Müzesi'nin de bünyesinde olduğu Baksı Kültür Sanat Vakfı'nın, 10'uncu kuruluş yıl dönümü olduğunu, bunu çeşitli etkinliklerle kutlamak istediklerini belirtti.
 
Baksı Müzesi'nin sanatseverlere kapısını açmasının ardından her yıl farklı bir tema başlığıyla izleyicilerinin karşısına çıktığını anımsatan Koçan, "Bu sene vakfın kuruluşunun 10'uncu yılı olması nedeniyle belirlediğimiz konu başlığımız '10' oldu. Bu çerçevede bu serginin dışında uluslararası  toplantılar düzenlenecek. Yine yurt içinde ve yurt dışında çeşitli fuarlara katılımlarımız olacak ve konserler gerçekleştirilecek" dedi.
 
Koçan, kutlamalar kapsamında Türk müziğinin ik önemli ismi Erkan Oğur ile Bülent Ortaçgil'in Baksı Müzesi'nde halk konseri gerçekleştireceğini ifade ederek, şunları söyledi:
 
"12 Ağustos'ta Bülent Ortaçgil ve Erkan Oğur konseri olacak. İki sanatçı birlikte gelerek Baksı Müzesi'nde konser verecek. Bu iki isim de Türk müziğinin çok kıymetli sanatçısı. Baksı Müzesi'ne de son derece önem veriyorlar. Onun için burada konser vermek istediler. Bu onların kendi projeleri. Erkan Oğur'un, Bayburt türkülerinden albüm yapma gibi bir projesi de var. Konser için Baksı'ya geldiğinde bu projesi hakkında da görüşmemiz olacak.  Ben şimdiden tüm sanat severlerimizi Baksı Müzesi'nde gerçekleştirilecek bu halk konserine davet ediyorum."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler