Bakanlardan mezura şov!

BURSA’da dün bir dizi etkinliğe katılan bakanlar Mehdi Eker, Zafer Çağlayan ve Faruk Çelik modacı ;Faruk Saraç’ın Tasarım Meslek Yüksek Okulu’nu ziyaret etti. Ziyarette, bakanların birbirleriyle ve Faruk Saraç’la esprili konuşmaları ile ilginç diyalogları

Bakanlardan mezura şov!

BURSA’da dün bir dizi etkinliğe katılan bakanlar Mehdi Eker, Zafer Çağlayan ve Faruk Çelik modacı ;Faruk Saraç’ın Tasarım Meslek Yüksek Okulu’nu ziyaret etti. Ziyarette, bakanların birbirleriyle ve Faruk Saraç’la esprili konuşmaları ile ilginç diyalogları dikkat çekti.

Bursa’da çeşitli programlara katılmak üzere gelen Tarım, Gıda ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, merkez Osmangazi İlçesi’nde eğitim ve öğretim veren Faruk Saraç Tasarım Meslek Yüksek Okulu’nu ziyaret etti. Modacı Faruk Saraç’ın ;bulunduğu ziyarette, bakanlar okulu gezip, öğrencilerle sohbet etti.

BAKAN EKER, MEZURA İLE SARAÇ’IN ÖLÇÜSÜNÜ ALDI
Bakanlar, okulun üçüncü katında öğrencilerle tecrübelerini paylaşırken, ilginç diyaloglar da ortaya çıktı. Modacı Faruk Saraç, okulu ilk olarak açtığında modanın ’Oxford’u dediğini ve Avrupa arenasında görmek için çalıştıklarını söyledi.

Bu sırada Bakan Eker, Saraç’ın yanına gelerek, mezura ile modacının ölçüsünü aldı. Gülüşmelerin yaşandığı sırada Modacı Saraç ise, "Roba alıyor, hepimizin tarzı var. Vücut dili var. Bakış açısı var" dedi.

TERZİDE ÇALIŞTIĞINI SÖYLEYEN BAKAN ÇAĞLAYAN’IN BOYNUNA MEZURA ;ASTI
Daha sonra konuşan Bakan Çağlayan ise kendisinin de 1966 yılında terzide çalıştığını belirterek, 8 yaşında çıraklık yaptığını ve yüksük alıp dikiş yaptığını söyledi.

Bakan Çağlayan konuşurken yanına giden Tarım, Gıda ve Hayvancılık Bakanı Eker, elindeki mezurayı bakanın boynuna astı. Gülüşmelerin yaşandığı sırada Bakan Çağlayan, "Boyumun ölçüsünü mü alacaksın?" diye espri yaptı.

"EKONOMİ TASARLIYORUM"
Keyifli dakikaların yaşandığı anda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’in Bakan Çağlayan için "Ustası, ‘senden modacı, tasarımcı olmaz’ demiş" sözlerine Bakan Çağlayan ise "Ben şimdi ekonomi tasarlıyorum" karşılığını verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler