Bakan'dan Trabzonspor'a ziyaret

2. Trabzon İpekyolu İşadamları Zirvesi için Trabzon’da bulunan KKTC Maliye Bakanı Ersin Tatar, Trabzonspor kulübüne ziyaret ederek Asbaşkan Nevzat Şakar ve yönetim kurulu üyeleri ile görüştü.Aslen Trabzonlu olan Ulusal Birlik Partisi (UBP) Milletvekili Ah

Bakan'dan Trabzonspor'a ziyaret

2. Trabzon İpekyolu İşadamları Zirvesi için Trabzon’da bulunan KKTC Maliye Bakanı Ersin Tatar, Trabzonspor kulübüne ziyaret ederek Asbaşkan Nevzat Şakar ve yönetim kurulu üyeleri ile görüştü.

Aslen Trabzonlu olan Ulusal Birlik Partisi (UBP) Milletvekili Ahmet Zengin’in de bulunduğu ziyarette konuşan KKTC Maliye Bakanı Ersin Tatar, Kıbrıs’ın en önemli gelir kaynağının turizm olduğunu ancak turizm potansiyelinin karşılığını alamadıklarını söyledi. Bakan Tatar, Trabzonspor’un çok büyük bir takım olduğunu bildiklerini de vurgulayarak, “Bugün burada olmak gerçekten çok güzel. Trabzonspor’un  geçmişi başarılarla dolu. Sizlere başta Gaziantepspor maçı olmak üzere diğer müsabakalarınızda başarılar dileriz” dedi.

Asbaşkan Nevzat Şakar ise ziyaretin memnuniyet verici olduğunu ifade ederek, KKTC Maliye Bakanı Ersin Tatar ve UBP Milletvekili Ahmet Zengin’e üzerlerinde isimlerinin yazılı olduğu Trabzonspor forması hediye etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam