Bakandan korkutan açıklama!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Karaman'daki maden kazasına ilişkin açıklama yaptı. Yıldız, zamanın aleyhlerine işlediğini dile getirerek; "Üst kodumuz 922, alt kodumuz 722 metre. Bunun 820 metresine şu gelmiş bulunuyor. İşçilerimiz de 777

Bakandan korkutan açıklama!
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Karaman'daki maden kazasına ilişkin açıklama yaptı.
 
Yıldız, zamanın aleyhlerine işlediğini dile getirerek; "Üst kodumuz 922, alt kodumuz 722 metre. Bunun 820 metresine şu gelmiş bulunuyor. İşçilerimiz de 777 kodunda. O Yüzden zaman aleyhimize işliyor" dedi.
 
Bakan Taner Yıldız, beraberine Bakan Lütfi Elvan'la birlikte basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Yıldız şunları söyledi; "Toplam 34 işçinin vardiyada bulunduğu biliyoruz. Toplam 18 işçinin aşağıda kaldığını görüyoruz. 2 saatte bir metrelik su yükselmesi var. Suyun nasıl geldiği tespit edilmiş değil. Üst kodumuz 922, alt kodumuz 722 metre. Bunun 820 metresine şu gelmiş bulunuyor. İşçilerimiz de 777 kodunda. O Yüzden zaman aleyhimize işliyor. Su tahliyesini hızlıca yapabilmemiz lazım. Bir pompamız çalışıyor, tek başına yeterli değil, diğer pompanın montajı yapılıyor."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam