Bakan nöbetinde kuş sürprizi

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun katıldığı EGS Kongre ve Kültür Merkezi'ndeki AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı 4. Olağan Kongresi'nde görevli bir polis memurunun başına kuş kondu. Denizli Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şubesi'nde görevli olan poli

Bakan nöbetinde kuş sürprizi

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun katıldığı EGS Kongre ve Kültür Merkezi'ndeki AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı 4. Olağan Kongresi'nde görevli bir polis memurunun başına kuş kondu. Denizli Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şubesi'nde görevli olan polis memuru Duran Yörük, kültür merkezinin dışında görevini sürdürdüğü sırada, Florya cinsi olduğu belirtilen bir kuş önce elinin üzerine kondu. Polis memurunun elinden uçup bu defa başının üzerindeki şapkaya konan kuş, tüm uğraşlara rağmen uzun süre polis memurunun başının üzerinden gitmedi.

 Herkesin bir anda ilgi odağı olan polis memuru, kuşun başının üzerinden gitmemesinden rahatsız olmadığını belirterek, görevi biter bitmez kuşu ormanlık alana bırakacağını söyledi. Kuşun önce eline konduğunu, daha sonra başına uçtuğunu belirten polis memuru Duran Yörük, "Kuş Türk polisine sığındı. Kuş da en güvenilir yerin polisin olduğunu biliyor" dedi.

 Polis memuru Duran Yörük, yaklaşık bir saat sonra kuşu ormanlık alana bıraktı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler