Bakan Avcı: Hayat normale dönmeli

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, maden faciasının yaşandığı Manisa’nın Soma İlçesi’ndeki çocukların ciddi bir travma tehlikesi ile karşı karşıya bulunduğunu belirterek “Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Genel Müdürlüğü olarak bölgedeki çocukla

Bakan Avcı: Hayat normale dönmeli

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, maden faciasının yaşandığı Manisa’nın Soma İlçesi’ndeki çocukların ciddi bir travma tehlikesi ile karşı karşıya bulunduğunu belirterek “Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Genel Müdürlüğü olarak bölgedeki çocuklarımızın öncelikle psikososyal takviyesi için 70 uzman rehberimizi görevlendirdik” dedi.

Bakan Avcı, “Bu tür toplumsal terapi için hayatın akışının bir an önce normale dönmesinin önemi var. Bunun için bence bu tür şeyleri atlamayın. Sadece bu konuya odaklanmak aynı zamanda toplumsal terapi bakımından da gecikmelere neden olabilir. Bir an önce hayatın akışına uygun programlara sizin de dönmenizde yarar var” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam