Bakan, askerlerle yemek yedi

Erzurum’da gezi ve incelemelerde bulunan İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, İl Jandarma Komutanlığında askerlerle yemekhanede yemek yedi.Erzurum’da ki gezi ve incelemelerini sürdüren Bakan Şahin, Valilik, Belediye ziyaretlerinin ardından İl Jandarma Komuta

Bakan, askerlerle yemek yedi

Erzurum’da gezi ve incelemelerde bulunan İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, İl Jandarma Komutanlığında askerlerle yemekhanede yemek yedi.


Erzurum’da ki gezi ve incelemelerini sürdüren Bakan Şahin, Valilik, Belediye ziyaretlerinin ardından İl Jandarma Komutanlığında incelemelerde bulundu.

Burada yemekhanede askerlerle birlikte yemek yiyen Bakan Şahin, daha sonra Polis Meslek Yüksek Okulu ve İl Emniyet Müdürlüğüne ziyarette bulundu.


Bakan Şahin, daha sonra yeni kurulan bir banka Çağrı Merkezini hizmete açarak, çalışanlarla bir süre sohbet etti. Ardından AK Parti İl Binasında partililerle bir araya gelen Bakan Şahin, hükümetin çalışmaları hakkında bilgiler aktardı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam