Bakan Açıkladı: İşçilere ulaşıldı mı?

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, işçilere ulaşıldığı yönündeki haberleri yalanladı.İşte Bakan Taner Yıldız'ın o açıklamaları:Çalışmalar sabaha kadar devam etti ve 150 metreye kadar gelindi. Sabah 4 civarında oradan çıktık. Artık basının da d

Bakan Açıkladı: İşçilere ulaşıldı mı?

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, işçilere ulaşıldığı yönündeki haberleri yalanladı.

İşte Bakan Taner Yıldız'ın o açıklamaları:

Çalışmalar sabaha kadar devam etti ve 150 metreye kadar gelindi. Sabah 4 civarında oradan çıktık. Artık basının da daha dikkatli olması gerekiyor. Şu anda içerideki suyun dörtte üçü alındı ve bize bir çalışma alanı açıldı. Metre metre yapılan çalışmalar devam ediyor. Sonucunu sizinle paylaşacağız. Henüz herhangi bir işçi kardeşimize ulaşabilmiş değiliz. İçeride 25 metrelik su var. Bunun ne kadarının çamur olduğunu bilmediğimiz için "şu kadar su çekeceğiz" diyemiyoruz. Her türlü ihtimali göz önünde bulundurmamız lazım. Tabut fotoğraflarının basında yayınlanmış olması benim açımdan doğru değil. Bunun ailelerde bıraktığı tesiri düşünün. Sizden sakladığımız bir şey yok.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler