Bahçeye tuvalet ölümle sonuçlandı

Sarıyer'de alkol alıp iskambil kağıdı ile oyun oynayan arkadaşlar arasında çıkan tuvalet yeri tartışması cinayetle sonuçlandı. Bir kişinin de yaralandığı kavganın sebebi ilginç Ev sahibi Güney Kızıltan, evinin bahçesinde tuvalet ihtiyacını gidermek isteye

Bahçeye tuvalet ölümle sonuçlandı

Sarıyer'de alkol alıp iskambil kağıdı ile oyun oynayan arkadaşlar arasında çıkan tuvalet yeri tartışması cinayetle sonuçlandı. Bir kişinin de yaralandığı kavganın sebebi ilginç

Ev sahibi Güney Kızıltan, evinin bahçesinde tuvalet ihtiyacını gidermek isteyen arkadaşı Yahya Karaçam'ı bıçaklayarak öldürdü, Hasan Hüseyin Yılmaz'ı da yaraladı. Polisi arayan Kızıltan teslim oldu.

Olay, dün saat 23.00 sıralarında Fatih Sultan Mehmet Mahallesi, Kısmet Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, tek katlı evde annesi ve ağabeyi ile yaşayan Güney Kızıltan (37), Hasan Hüseyin Yılmaz (23) ile aynı yaştaki Yahya Karaçam'la birlikte kağıt oyunu oynayıp, içki içmeye başladı.

Aldıkları alkolün etkisiyle gençlerden Yahya Karaçam ve Hasan Hüseyin Yılmaz tuvaletlerini evin bahçe duvarına yapmak istedi. Bunun üzerine Güney Kızıltan ile Hasan Hüseyin Yılmaz ve Yahya Karaçam arasında tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen tartışmanın ardından bıçağını çeken Güney Kızıltan, önce Yahya Karaçam'ı bıçaklamaya başladı. Vücuduna aldığı bıçak darbeleriyle Yahya Karaçam evin bahçesinde hayatını kaybetti. Kaçmaya çalışan Hasan Hüseyin Yılmaz'ı da yakalayan Kızıltan onu da boynundan yaraladı. Ambulansla Taksim İlkyardım Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Hasan Hüyesin Yılmaz tedavi altına alındı. Hasan Hüseyin Yılmaz'ın hayatı tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Yahya Karaçam'ın cesedi Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Polisi arayarak teslim olan Güney Kızıltan'ın suçunu itiraf ettiği belirtildi. Güney Kızıltan'ın çok sayıda hırsızlık suçundan sabıkası olduğu öğrenildi. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam