Bağırarak satınca hapis cezası aldı

 Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde, ayda 300 TL ödediği kiralık evde tek başına yaşayan Erhan Ayhan (32), her gün sabah, öğle ve akşam saatlerinde fırından aldığı simitleri tepsi içerisinde satarken, bazı kişiler, yüksek sesle bağırmasından rahatsız oldu.Ayha

Bağırarak satınca hapis cezası aldı

 

Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde, ayda 300 TL ödediği kiralık evde tek başına yaşayan Erhan Ayhan (32), her gün sabah, öğle ve akşam saatlerinde fırından aldığı simitleri tepsi içerisinde satarken, bazı kişiler, yüksek sesle bağırmasından rahatsız oldu.

Ayhan’ın iddiasına göre, bu kişiler kendisine pencerelerden şişe ve benzeri cisimler fırlattı. Ayhan, halkı rahatsız ederek, tehditlerde bulunduğu iddiasıyla savcılığa şikâyet edildi.

 

ÖDEYEMEDİ, TUTUKLANDI

Mahkemeye sevk edilen Erkan Ayhan 6 ay hapis cezası aldı. Hapis cezası, 3 bin TL para cezasına çevrildi ve 24 ay eşit taksite bölündü. Kışın olumsuz koşullar nedeniyle bir süre simit satamayan Erkan taksitleri aksatınca tutuklandı. Erkan, 1 gece hapiste kaldıktan sonra, arkadaşları taksitleri ödeyince serbest kaldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam