Babasıyla aynı kaderi paylaştı!

Edinilen bilgiye göre, Bahçelievler Mahallesi'nde oturan Özcan Pala (18), akşam sanayide çalıştığı iş yerinden evine gelerek banyo yapıp, yemek yedikten sonra dinlenmeye çekildi. Daha sonra televizyon seyretmek için kalkan Pala, izlediği asker programında

Babasıyla aynı kaderi paylaştı!

Edinilen bilgiye göre, Bahçelievler Mahallesi'nde oturan Özcan Pala (18), akşam sanayide çalıştığı iş yerinden evine gelerek banyo yapıp, yemek yedikten sonra dinlenmeye çekildi. Daha sonra televizyon seyretmek için kalkan Pala, izlediği asker programından etkilenerek televizyona asker selamı verdikten sonra yattı. Evde bulunan anne Leyla Pala, oğlunun odasından hırıltı seslerinin gelmesi üzerine yanına gitti. Oğlunun kendinde olmadığını gören anne, 112 Ambulans Servisi'ne haber verdi. Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan genç, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

İki ay önce soğuk demir ustası olan eşi Muhsin Pala'yı (45) kalp krizinden kaybeden anne, 2 ay sonra da oğlunu kaybetti. Hastanede yapılan ilk otopside gencin kalp krizi sonucu öldüğü ihtimalinin yüksek olduğu, net sonuçların yapılacak tahliller sonrasında belirleneceği belirtildi. Cenazesi morgdan alınarak evine getirilen gencin yarın toprağa verileceği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam