Babası ve yengesini av tüfeğiyle öldürdü

Hatay'ın Samandağ İlçesi'nde 37 yaşındaki Gökhan Neşe, tartıştığı babası 60 yaşındaki Mehmet Neşe ile yengesi 21 yaşındaki Sevil Neşe'yi av tüfeğiyle öldürdü. Olay, öğle saatlerinde Samandağ İlçesi'nin Kurtdere Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Gö

Babası ve yengesini av tüfeğiyle öldürdü
Hatay'ın Samandağ İlçesi'nde 37 yaşındaki Gökhan Neşe, tartıştığı babası 60 yaşındaki Mehmet Neşe ile yengesi 21 yaşındaki Sevil Neşe'yi av tüfeğiyle öldürdü.
 
Olay, öğle saatlerinde Samandağ İlçesi'nin Kurtdere Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Gökhan Neşe, evin bahçesinde birlikte yemek yediği babası Mehmet Neşe ile ağabeyinin eşi Sevil Neşe ile bilinmeyen nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Gökhan Neşe eve girerek av tüfeğini alıp babası ve yengesine ateş etti. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Mehmet Neşe ile gelini Sevil Neşe'nin öldüğünü belirledi. Gökhan Neşe ise polis tarafından gözaltına alınırken, olayda kullanılan av tüfeğine incelenmek üzere el konuldu. Gökhan Neşe'nin ismi açıklanmayan ağabeyinin Suudi Arabistan'da çalıştığı ve yakınlarının haber vermesiyle yola çıktığı belirtildi. Cinayetle ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler