Babanın acı bekleyişi!

Ordu’daki kuyumcu soygununda rehinelerden Beytullah Gül’ün babası Hasan Gül, oğlunun kurtarılmasını dört gözle bekliyor.    Ordu’da 2 soyguncu tarafından 3 kişinin rehin tutulduğu kuyumcu soygununda rehinelerden Beytullah Gül’ün babası ve aynı zamanda reh

Babanın acı bekleyişi!
Ordu’daki kuyumcu soygununda rehinelerden Beytullah Gül’ün babası Hasan Gül, oğlunun kurtarılmasını dört gözle bekliyor. 
 
Ordu’da 2 soyguncu tarafından 3 kişinin rehin tutulduğu kuyumcu soygununda rehinelerden Beytullah Gül’ün babası ve aynı zamanda rehin tutuldukları kuyumcu dükkanın sahibi olan Hasan Gül, kuyumcudan bulunan güvenlik kameraları aracılığı ile oğlunu ve içeride yaşananları cep telefonu ile izliyor. Bir berber dükkanında polislerle birlikte soyguncuları ve rehineleri izleyen baba Hasan Gül konuşmazken, oğlunun kurtarılacağı anı bekliyor.
 
20151205aw596528_01.jpg
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler