Babalar gününde hayatını kaybetti!

Babalar gününde hayatını kaybetti. Bir dönem Trabzon'da, Türkiye Gazetesi ve Ortadoğu gazelerinde muhabirlik görevinde bulunan Ahmet Kalyoncu yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamayarak hayatını kaybetti.Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) memur olarak

Babalar gününde hayatını kaybetti!

Babalar gününde hayatını kaybetti. Bir dönem Trabzon'da, Türkiye Gazetesi ve Ortadoğu gazelerinde muhabirlik görevinde bulunan Ahmet Kalyoncu yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamayarak hayatını kaybetti.

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) memur olarak çalıştıktan sonra emekli olan ve bir dönem Trabzon'da, Türkiye Gazetesi ve Ortadoğu gazetelerinde muhabirlik görevinde bulunan Ahmet Kalyoncu (56), yakalandığı amansız hastalık yüzünden yaklaşık 3 aydır tedavi görüyordu.

Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastane'sinde bir kaç gün önce belinden ameliyat olan aynı hastanenin servisinde tedavi gören Kalyoncu bugün öğle saatlerinde hayatını kaybetti.

Evli ve 3 çocuk babası olan Kalyoncu'nun cenazesi yarın Açaabat ilçesine bağlı Söğütlü beldesindeki Ulu Cami'de, kılınacak cenaze namazırın ardından aynı yerde bulunan aile mezarlığında toprağa verilecek.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam