Baba kurşunuyla öldü !

Hatay'ın İskenderun ilçesinde cinnet getiren baba, oğlunu av tüfeğiyle vurarak öldürdükten sonra intihar etti.Alınan bilgilere göre, ilçeye bağlı Denizciler beldesi Çamlık Mahallesi'nde oturan Sefer K. (49), henüz belirlenemeyen bir nedenle, yatağında uyu

Baba kurşunuyla öldü !

Hatay'ın İskenderun ilçesinde cinnet getiren baba, oğlunu av tüfeğiyle vurarak öldürdükten sonra intihar etti.

Alınan bilgilere göre, ilçeye bağlı Denizciler beldesi Çamlık Mahallesi'nde oturan Sefer K. (49), henüz belirlenemeyen bir nedenle, yatağında uyuyan lise 2. sınıf öğrencisi oğlu Orhan K.'ya (16) av tüfeğiyle ateş etti. Sefer K, daha sonra aynı silahla başına ateş ederek intihar etti. 
 
Silah sesini duyan komşuların haber vermesi üzerine olay yerine gelen ekipler, baba ve oğlunun hayatını kaybettiğini belirledi. Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından cenazeler, İskenderun Devlet Hastanesi morguna götürüldü.
 
Çamlık Mahallesi Muhtarı Ferhat Yaman (49), gazetecilere yaptığı açıklamada, ailenin yaklaşık bir yıl önce trafik kazası geçirdiğini belirterek, ''Aile, Denizciler otoban girişindeki köprüde kaza geçirdi. Anne Zeycan (46) ve kız çocukları Tuğçe (9) kazada öldü. Sefer'in, Osmaniye'de polis memuru olarak görev yapan kardeşine 'Artık dayanacak gücüm kalmadı. Artık sizleri de üzmek istemiyorum' şeklinde mesaj attığını öğrendik'' diye konuştu.
 
Orhan K.'nın öğretmenleri ise, aileyi yakından tanıdıklarını, Orhan'ın çalışkan bir öğrenci olduğunu ve sürekli ailesinden bahsettiğini belirttiler. Orhan'ın, olay yerine gelen sınıf arkadaşları da fenalık geçirdi.
 
Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam