Baba korkusu ortalığı karıştırdı

Konya’da dün yapılan kayıp ihbarı üzerine sabaha kadar jandarma tarafından aranan ancak bulunamayan 11 yaşındaki Y.C’nin babasının verdiği 2 TL’yi hemen harcadığı; kızmasından korktuğu için eve gitmediği ve sabah kendisini bulan kardeşi ile birlikte geldi

Baba korkusu ortalığı karıştırdı

Konya’da dün yapılan kayıp ihbarı üzerine sabaha kadar jandarma tarafından aranan ancak bulunamayan 11 yaşındaki Y.C’nin babasının verdiği 2 TL’yi hemen harcadığı; kızmasından korktuğu için eve gitmediği ve sabah kendisini bulan kardeşi ile birlikte geldiği evde kaçırıldığı yalanını uydurduğu ortaya çıktı.

Olay, Konya’nın Altkınekin İlçesi’ne bağlı Sarnıç Köyü’nde meydana geldi. Y.C.’nin, dün akşam saatlerinde eve gelmemesi üzerine babası 44 yaşındaki Bekir C., jandarma ekiplerine oğlunun kayıp olduğunu bildirdi. Çalışma başlatan ekipler, köy ve çevresinde yaptıkları aramalara rağmen Y.C.’yi bulamadı. Bugün sabah saatlerinde Y.C. kendisini köyün çıkışında bulan kardeşi 8 yaşındaki Ömer C. ile birlikte eve geldi. Ailesine tanımadığı kişiler tarafından kaçırıldığını, elleri ve ayaklarının bağlandığını ve sabah saatlerinde ise köyün çıkışındaki araziye bırakıldığını anlattı.

Baba Bekir C. ise eşi ve çocuğunu da yanına alarak ifade vermek üzere Altınekin İlçe Jandarma Komutanlığı’na gitti. Altınekin Devlet Hastanesi’ne götürülen Y.C.’nin alınan sağlık raporunda vücudunda herhangi bir darp izinin olmadığı ve elleri ile ayaklarında ip izlerinin bulunmadığı tespit edildi. Karakolda alınan ifade sonrası da Y.C.’nin babasının verdiği 2 TL’yi harcadığı, kızacağından korktuğu için eve gitmediği ve sabah saatlerinde de kardeşi ile birlikte eve gelerek kaçırıldığı yalanını uydurduğu ortaya çıktı. Ailesine teslim edilen Y.C. evine gönderildi

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam