Baba evine ateş düştü!

 AFYONKARAHİSAR'da askeri mühimmat deposunda meydana gelen patlamada şehit olan 25 askerden, kısa dönem askerlik görevini yapan öğretmen adayı Piyade Çavuş Emre Yıldırım’ın Nevşehir’in Avanos İlçesi'ne bağlı Paşalı Köyü'ndeki baba evine ateş düştü. Afyonk

Baba evine ateş düştü!

 

AFYONKARAHİSAR'da askeri mühimmat deposunda meydana gelen patlamada şehit olan 25 askerden, kısa dönem askerlik görevini yapan öğretmen adayı Piyade Çavuş Emre Yıldırım’ın Nevşehir’in Avanos İlçesi'ne bağlı Paşalı Köyü'ndeki baba evine ateş düştü.

 

Afyonkarahisar'daki Şehit Uzman Çavuş Mete Saraç Kışlası'nda bulunan mühimmat deposunda el bombaları tasnif edilirken dün saat 21.45 sıralarında meydana gelen patlamada şehit olan askerlerden Emre Yıldırım’ın acı haberi, Avanos'un Paşalı Köyü'ndeki ailesine askeri yetkiler tarafından verildi. Kalp hastası olan emekli işçi baba Nuri Yıldırım ile ev kadını anne Gülseren Yıldırım, acı haberle gözyaşına boğuldu. Yıldırım çiftinin evinin önünde 112 ambulansı hazır bekletildi. 

 

Üniversite mezunu olan ve kısa dönem askerlik görevini yerine getirirken patlamada şehit olan Emre Yıldırım'ın, 19 gün Samsun’da acemi birliğinde temel eğitimini aldıktan sonra köyünde 1 gün izin kullandığı, 5 gün önce Afyonkarahisar’daki birliğine katıldığı öğrenildi. KPSS'den 83 puan alan ve öğretmenlik için atama bekleyen Piyade Çavuş Emre Yıldırım’ın, Pınar ve Çınar adında 2 kız kardeşi olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler