'Azrail'e mesaj attım' gel beni al diye yazdı.!

 Gaziantep'te önceki gün bıçaklanarak yaralandıktan sonra hayatını kaybeden müzisyen Yalçın Kumaru'nun ölümüne sebep olan cinayet zanlıları yakalandı. Düğünlerde müzisyenlik yapan Kumaru'nun ölümünden bir hafta önce sosyal paylaşım sitesi facebook'ta 'Azr

'Azrail'e mesaj attım' gel beni al diye yazdı.!

 

Gaziantep'te önceki gün bıçaklanarak yaralandıktan sonra hayatını kaybeden müzisyen Yalçın Kumaru'nun ölümüne sebep olan cinayet zanlıları yakalandı. Düğünlerde müzisyenlik yapan Kumaru'nun ölümünden bir hafta önce sosyal paylaşım sitesi facebook'ta 'Azrail'e mesaj attım 'Gel beni al' diye. O da mesaj atmış 'sahte dostlara inat yaşa' diye şeklindeki paylaşımı dikkat çekti. 
 
Gaziantep'te geçtiğimiz günlerde müzisyenlik yapan Yalçın Kumaru (26) bir grup ile tartıştıktan sonra kavga etti. Kumaru, aynı grupla daha sonra Onur Mahallesi 16. Sokak'ta tekrar karşılaştı. Yeniden çıkan kavga üzerine, Kumaru bıçaklandı.
 
Yaralı olarak hastaneye kaldırılan müzisyen, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olayın ardından geniş çaplı soruşturma başlatan Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olaya karışan zanlılardan İbrahim Ö. (29), Mustafa Can Ö. (30) ve Hasan Ö.'yü kıskıvrak yakaladı. Zanlılar emniyetteki sorgularının ardından Şehitkamil Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçti. Daha sonra da adliyeye sevk edildi. 
 
Öte yandan, kavgada bıçaklanarak öldürülen Kumaru'nun sosyal paylaşım sitesindeki mesajı da dikkat çekti. Ölümünden bir hafta önce Kumaru'nun bir aracın ön kaputuna yazılmış, 'Azrail'e mesaj attım 'Gel beni al' diye. O da mesaj atmış sahte dostlara inat yaşa' şeklindeki sözü paylaştığı görüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler