Aziz Yıldırım'a yol gözüktü!

Adalet Bakanlığı’nın, yeniden yargılanma müracaatının reddedilmesinin ardından infaz süreci başlayan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım için bir yıl Mehmet Ağar’ın da kaldığı Yenipazar Cezaevi'nin hazırlanması talimatı verdiği öğrenildi. 3 Temmu

Aziz Yıldırım'a yol gözüktü!
Adalet Bakanlığı’nın, yeniden yargılanma müracaatının reddedilmesinin ardından infaz süreci başlayan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım için bir yıl Mehmet Ağar’ın da kaldığı Yenipazar Cezaevi'nin hazırlanması talimatı verdiği öğrenildi.
 
3 Temmuz 2011'deki şike operasyonu kapsamında gözaltına alınan ve İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından şike ve teşvik suçundan 3 yıl 9 ay, örgüt kurmak suçundan 2 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırılan Yıldırım ile ilgili infaz sürecinin başlamasının ardından Aydın’da bulunan tam güvenlikli Yenipazar Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda hazırlık yapılıyor. 2 yıl 2 ay daha hapis yatması beklenen Yıldırım’ın, Düzce'de bulunan Akçakoca Cezaevi ya da İçişleri eski Bakanı Ağar'ın da bir yıl ceza çektiği Yenipazar Cezaevi'ni tercih etmesinin ardından Adalet Bakanlığı’nın, hazırlık yapılması için talimat verdiği iddia edildi. Aziz Yıldırım, 2 Temmuz 2012'de Metris Cezaevi'nden tahliye olduktan sonra Yenipazar Cezaevi'ndeki Mehmet Ağar'ı 18 Temmuz'da ziyaret etmişti. Yaklaşık 45 dakika görüşen Yıldırım, Ağar için düzenleme yapılan cezaevini yakından görme imkanı bulmuştu.
 
Cezaevi idaresine hazırlıkların başlaması yönünde talimat geldiği yönünde duyum aldıklarını belirten Yenipazar Belediye Başkanı Zafer Savcı, “Mehmet Ağar’ın ardından Aziz Yıldırım da cezasını ilçemizde çekmek istiyormuş. Şimdiden hazırlıklara başladık ve kendisini en iyi şekilde ağırlamaya hazırız. Ağar’ın kalmasının ardından ihtiyaç duyulan oteli için çalışmalara başladık. Aziz Bey’in cezaevine girmesini istemeyiz ancak bu gerçekleşirse ilçemize sosyal ve ekonomik yönden katkısının olacağını düşüyorum. İlçemiz Ağar ile adını tüm Türkiye’ye duyurdu, şimdi de Aziz Yıldırım ile bu tanınırlığı daha da artacaktır.” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam