Aylarca sakladı,yakalanınca bakın ne yaptı?

Kırıkkale'de doğurduğu 1 günlük bebeğini çöplerin içine atan 4 çocuk annesi 26 yaşında Ayşegül K., polisin yaptığı araştırma sonucu ele geçirildi. Eşinden ve çevresinden hamileliğini sakladığı belirtilen Ayşegül K. çocuğunun ölü doğduğunu belirtirken, eşi

Aylarca sakladı,yakalanınca bakın ne yaptı?

Kırıkkale'de doğurduğu 1 günlük bebeğini çöplerin içine atan 4 çocuk annesi 26 yaşında Ayşegül K., polisin yaptığı araştırma sonucu ele geçirildi. Eşinden ve çevresinden hamileliğini sakladığı belirtilen Ayşegül K. çocuğunun ölü doğduğunu belirtirken, eşinin ise 5'inci çocuğunu istemediği iddia edildi.

Kırıkkale'nin Yaylacık Mahallesi 373'üncü Sokak'ta çöplerin arasında akşam saatlerinde 2 gün önce atık kağıt ve plastik toplayan bir vatandaşın poşet içinde erkek bebeği görmesi üzerine durumu çevredeki vatandaşlara bildirdi. Vatandaşların ihbarı üzerine gelen polis ekipleri, bebek cesedini kimin bıraktığını belirlemek için geniş çaplı araştırma başlattı.
 
Olay yerine gelen Cumhuriyet savcısının talimatıyla ölü bebek Yüksek İhtisas Hastanesi Morgu'na kaldırılırken, polis çevredeki güvenlik kamerası ve MOBESE görüntülerini incelemeye aldı. Yapılan inceleme sonucu çöplerin atıldığı bölgede bulunan evlerin kamera görüntüsünden bebeği atan kadın tespit edildi.
 
Emniyet Müdürlüğü Gasp ve Cinayet Büro Amirliği ekipleri, yeni doğan erkek bebeği cesedinin kime ait olduğunun bulunması için çalışma başlatırken, olay yeri ve bölgedeki kamera kayıtları ile vatandaşların bilgisine başvurdu.
 
Çevredeki binalarda bulunan kamera görüntüleri sayesinde iki gün önce yeni doğurduğu ve henüz bir günlük olan bebeği poşet içinde çöpe bıraktığı tespit edilen ve aynı sokakta oturan 4 çocuk annesi kadın, evinde polis tarafından alınıp, emniyete götürüldü.
 
Gözaltına alınan Ayşegül K. emniyetteki ilk ifadesinde, hamile kaldığı eşinden ve çevresinden bu durumu sakladığını söylediği öğrenildi. Evde ölü doğum yaptığını iddia eden kadın, daha sonra korkup bebeği sokak üzerindeki çöplerin arasına bıraktığını söylediği öğrenildi. Şüpheli, Ayşegül K, emniyetteki ifadesinin ardından, 'kasten ölüme sebebiyet verme' suçunu işlediği iddiasıyla adliyeye sevk edildi.
 
Ayşegül Karagöz'ün Kırıkkale'de bir pidecide çalışan eşi Ömer K. ise bu olaydan haberinin olmadığını iddia ettiği öğrenildi. Çöpte bulunan erkek bebeği Ankara'ya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler