Aydın’da Silahlı Soygunun Faili Yakalandı

Aydın'ın Nazilli ilçesinde bulunan bir benzin istasyonunda silahlı bir şahsın soygun ve gasp yaptığı ihbarı üzerine harekete geçen Nazilli polisi, olayın faili olduğu belirtilen akaryakıt istasyonunun eski çalışanı A.K isimli şahsı yakalayarak gözaltına a

Aydın’da Silahlı Soygunun Faili Yakalandı

Aydın'ın Nazilli ilçesinde bulunan bir benzin istasyonunda silahlı bir şahsın soygun ve gasp yaptığı ihbarı üzerine harekete geçen Nazilli polisi, olayın faili olduğu belirtilen akaryakıt istasyonunun eski çalışanı A.K isimli şahsı yakalayarak gözaltına aldı.

Edinilen bilgiye göre olay, sabaha karşı 04:20 sıralarında Nazilli-Bozdoğan yolu Mergen Köprüsü yakınında bulunan bir benzin istasyonunda meydana geldi. Motosikletle benzin istasyonuna gelen silahlı bir şahsın market görevlisi Ö.F.Ç nin dışarıda bulunduğu esnada markete girerek çekmecedeki 477 TL'ye aldığı ve marketten çıkarak bu kez de pompa görevlisinin uyuduğu benzin istasyonu bahçesinde park hainde bulunan kamyonun yanına gelerek pompa görevlisi T.G isimli şahsa silah doğrultarak 300 TL'sini gasp ederek olay yerinden uzaklaştığı öğrenildi. Olayın ardından Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı olay yeri inceleme görevlileri, yapılan incelemenin ardından olay öncesinde istasyona motosikletle gelen bir kişiden şüphelendi. Güvenlik kameralarını inceleyen görevliler, bu kişinin daha önce iş yerinde çalışan ve bir süre önce ayrılan A.K olduğu bilgisine ulaştı ve operasyon düzenledi. A.K'yi yakalayarak gözaltına alan polis, zanlının evinde olay günü giydiği kıyafetleri, kullandığı motosikleti, gasp edilen paranın 615 lirasını ve 1'i kurusıkı 2 tabancayı ele geçirdi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. Olay benzin istasyonunun güvenlik kamerasına an be an yansıdı.

Aydın’da Silahlı Soygunun Faili Yakalandı

Aydın’da Silahlı Soygunun Faili Yakalandı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam