Avukat ve Hakim arasında inanılmaz anlar

İstanbul'da görülen bir davada avukatla hakim arasında inanılmaz bir şey yaşandıİstanbul’da iddiaya göre, Kadıköy 5. Aile Mahkemesi’nde 1 Nisan 2011 tarihinde görülen boşanma davasında, davalı tarafın avukatı olan Nesrin H., Hâkim E.G.’nin yasal uyarısına

Avukat ve Hakim arasında inanılmaz anlar

İstanbul'da görülen bir davada avukatla hakim arasında inanılmaz bir şey yaşandı

İstanbul’da iddiaya göre, Kadıköy 5. Aile Mahkemesi’nde 1 Nisan 2011 tarihinde görülen boşanma davasında, davalı tarafın avukatı olan Nesrin H., Hâkim E.G.’nin yasal uyarısına kızdı, yargılama sırasında da hâkime “Yalan söylüyorsunuz” diyerek bağırdı. 
 
Bunun üzerine E.G., avukat hakkında ‘görevi başındaki hâkime hakaret’ suçundan ceza davası açtı. Bununla yetinmeyen hâkim, 10 bin TL’ lik manevi tazminat davasıda açtı. Hâkim dilkçesinde “Davalı avukat, kişilik haklarıma saldırıda bulundu. Manevi açıdan üzüntü yaşıyorum” dedi. Davanın görülmesine önümüzdeki günlerde başlanacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler