Avrupa günü Trabzon'da kutlanacak

TTSO, 9 Mayıs Avrupa Günü, AB Bilgi Merkezleri işbirliğiyle 20 ilde yapılacak bir dizi etkinlikle kutlanacak.Avrupa Günü, 7 Mayıs 2015 tarihinden itibaren Türkiye çapında yapılacak etkinliklerle 4 gün boyunca kutlanacak. Avrupa Birliği ülkelerinden gelen

Avrupa günü Trabzon'da kutlanacak

TTSO, 9 Mayıs Avrupa Günü, AB Bilgi Merkezleri işbirliğiyle 20 ilde yapılacak bir dizi etkinlikle kutlanacak.

Avrupa Günü, 7 Mayıs 2015 tarihinden itibaren Türkiye çapında yapılacak etkinliklerle 4 gün boyunca kutlanacak. Avrupa Birliği ülkelerinden gelen sanatçılar, konserler, fotoğraf sergileri, söyleşiler ve film gösterimleri herkese ücretsiz olacak.

Ankara’da 9 Mayıs’ta Seğmenler Parkı panayır alanına dönüşecek. Çocuklar için yogadan, resim dersine birçok etkinlik gerçekleştirilecek. İstanbul Haydarpaşa Garı'nda gün boyu müzik keyfi yaşanacak. Antalya’da fotoğraf sergisi, Bursa’da ise Karagöz-Hacivat gösterisi düzenlenecek. Diyarbakır, Erzurum, Gaziantep, Edirne, Eskişehir, Kayseri, Mersin, Sivas, Trabzon ve Şanlıurfa ücretsiz film gösterimleriyle, İzmir polifonik korosuyla, Van bisiklet yarışıyla bu günü Avrupa ile birlikte kutlayacak!

TRABZON'DA KUTLANIYOR

Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Avrupa Birliği Bilgi Merkezi tarafından düzenlenen etkinliklerle 9 Mayıs Avrupa Günü’nü hemşerilerimizle birlikte kutluyoruz. Trabzon’daki etkinlikler 8 Mayıs Cuma Günü Trabzon Lara Sineması’nda 11.00-14.00-16.00-18.00 seanslarında gösterilecek olan Avrupa yapımı filmlerle başlayacak. 9 Mayıs Cumartesi günü saat 10:00’da Forum Trabzon Avm’de açılacak olan Slovenya bilgilendirme standı ile sürecek ve 10 Mayıs Cumartesi günü saat 18.00’da Forum Trabzon AVM’de gerçekleştirilecek olan Fransız müzik grubu konseriyle sona erecek. Etkinliklerin tümüne katılım ücretsiz ve halkımıza açık olacaktır…

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam