Av tüfeğiyle vuruldular!

Kastamonu’nun İnebolu İlçesi’nde oturan İsmet Soğanlıoğlu, 5 gün önce "Abana’ya gidiyorum" diyerek evden ayrılan kızı Satiye Soğancıoğlu’dan bir daha haber alamamaları üzerine Abana İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne başvuruda bulundu. Polis, yaptığı araştırmada S

Av tüfeğiyle vuruldular!

Kastamonu’nun İnebolu İlçesi’nde oturan İsmet Soğanlıoğlu, 5 gün önce "Abana’ya gidiyorum" diyerek evden ayrılan kızı Satiye Soğancıoğlu’dan bir daha haber alamamaları üzerine Abana İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne başvuruda bulundu. Polis, yaptığı araştırmada Satiye Soğancıoğlu’nun, eşi yıllar önce ölen 3 çocuk babası Mecit Er’le görüştüğünü saptadı. Mecit Er’in de ortalıkta görünmediği bilgisine ulaşan polis, dün akşam saatlerinde daha çok yazlıkçıların oturduğu 20 daireli apartmanındaki evine gitti.

Zile basılmasına rağmen açan olmayınca polis kapıyı girerek içeri girdiğinde av tüfeği ile öldürülen Mecit Er ve Satiye Soğancıoğlu’nun cesetleriyle karşılaştı. Cesetlerin çürümeye başladığı belirlenirkena olayda kullanılan av tüfeği de cesetlerin yanında bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam