Atatürk Havalimanı'ında feci kaza

Atatürk Havalimanı’nda buzlanan zeminde kayarak düşen Çelebi Hava Servisinde güvenlik görevlisi olarak çalışan Merve Alaçayır’ın üzerinden uçaklarda buzlanmayı önleyici de-iceing aracı geçti. Merve Alaçayır, kaldırıldığı hastanede ameliyata alındı.Çelebi

Atatürk Havalimanı'ında feci kaza

Atatürk Havalimanı’nda buzlanan zeminde kayarak düşen Çelebi Hava Servisinde güvenlik görevlisi olarak çalışan Merve Alaçayır’ın üzerinden uçaklarda buzlanmayı önleyici de-iceing aracı geçti. Merve Alaçayır, kaldırıldığı hastanede ameliyata alındı.

Çelebi Hava Servisinde güvenlik görevlisi olarak çalışan 21 yaşındaki Merve Alaçayır, bugün saat 08.00 sıralarında sabah kahvaltısını yaptığı yemekhaneden çıktıktan sonra zemindeki buzu fark etmedi ve kayarak yere düştü.

Aynı anda Çelebi Hava Servisi’nin garajından çıkan ve uçaklardaki buzlanmayı önlemek için çözücü sıvı taşıyan de iceing aracının sürücüsü Merve Alaçayır’ı fark etmedi ve üstünden geçti. Ağır yaralanan Merve Alaçayır bir ambulansla Yeşilköy’deki İnternational Hospital’a kaldırıl..

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler