Atalay'ın bu kadar sevildiğini görmek...

Geçtiğimiz günlerde rahatsızlık sonucu İstanbul Halkalı Acıbadem hastanesinde yoğun bakımda tedavi görerek servis odasına çıkan Mehmet Atalay’a ziyaretçi akını sürüyor. Konu ile ilgili yazılı bir basın açıklaması yapan Futbol Antrenörleri  Derneği Başkanı

Atalay'ın bu kadar sevildiğini görmek...

Geçtiğimiz günlerde rahatsızlık sonucu İstanbul Halkalı Acıbadem hastanesinde yoğun bakımda tedavi görerek servis odasına çıkan Mehmet Atalay’a ziyaretçi akını sürüyor. 

Konu ile ilgili yazılı bir basın açıklaması yapan Futbol Antrenörleri  Derneği Başkanı Nurettin Balaban, “Atalay beyin durumu çok çok iyi. Yüce Allah onu sevenlerine bağışladı. Atalay'ın Trabzon haricinde ülke genelinde bu kadar sevildiğini görmek her şeye bedel olsa gerek” dedi.

Balaban ziyarete gelenler arasında Spordan Sorumlu devlet Bakanlığı, Adalet bakanlığı ve TBMM Başkanlığı yapmış Sayın Mehmet Ali Şahin, Trabzonlu Milletvekili Prof. Dr. Cevdet Erdöl, Gençlik ve Spor il müdürleri, ulusal medya mensupları, yüzlerce spor ve futbol adamı, Trabzonspor eski teknik direktörü Giray Bulak, Bursaspor teknik direktörü Şenol Güneş, Trabzonspor efsane futbolcularından Ali Kemal Denizci ve Hüseyin Tok yer aldılar.  

a.k.denizci.jpg

Günlerdir Atalay’ın yanı başında ayrılmayan Balaban yaptığı açıklamada, “son yıllarda öyle bir süreçten geçiyoruz ki Makam, mevki, hırs, ihtiras uğruna  hiç bir hizmeti olmayanların, kentinin yolunu bilmeyenlerin, emek ve hak sahiplerinin mirasına konmaya çalışanların, bir makama  gelene kadar yapamayacakları sözler verip sonra mazeret üretip sözünde durmayanların sayısının çoğaldığı bir süreçten geçiyoruz. Allah sonumuzu hayırlı eylesin. 

Sayın Atalay onun yanında olduğum son 10 yıldır ülkesi ve Trabzon için öylesine  çalıştı ki, çalıştığı yıllarda yaptıklarını kullarda biliyor Allah’ta. Yaptıklarının karşılığında ne zaman bir vefasızlık görse bizler buna tepki koymaya kalktığımızda  bize şunu söylerdi; “Biz bu hizmetleri yaparken birilerine yaranmak, bir mevkie  gelmek için yaparsak, o zaman bu hizmetleri bir beklenti ve çıkar uğruna  yapmış oluruz ki Allah korusun  bu yaptıklarımız bir anlam ifade etmez” derdi. Şimdi onun  bu cümleleri aklımıza geldiğinde ünlü bir düşünürün şu sözü aklımıza gelirdi; “Makam gider, unvan kalır, unvan gider insan kalır, insanda  gider anlam kalır.” Çok doğru demiş. Dünya dolu malın, saltanatın, altında altından kaplı koltuğun olsa ne fayda. Topraktan geldik toprağa gideceğiz. Bizle gelen bir kefen.” İfadelerini kullandı.

m.a.sahin.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam