Astsubaylara 'kadrolu' çözüm

 Türk Silahlı Kuvvetlerinde görevli astsubayların mesleki ve sosyal sorunlarının en kısa zamanda 'Komuta Katı'na iletilmesi ve çözüm bulunması için kadro oluşturuldu. Genelkurmay Başkanlığının internet sitesindeki açıklamaya göre, Türk Silahlı Kuvvetlerin

Astsubaylara 'kadrolu' çözüm

 

Türk Silahlı Kuvvetlerinde görevli astsubayların mesleki ve sosyal sorunlarının en kısa zamanda 'Komuta Katı'na iletilmesi ve çözüm bulunması için kadro oluşturuldu.
 
Genelkurmay Başkanlığının internet sitesindeki açıklamaya göre, Türk Silahlı Kuvvetlerinde görevli astsubayların mesleki ve sosyal sorunlarının en kısa zamanda 'Komuta Katı'na iletilmesi ve çözüm yolu bulunması maksadıyla Genelkurmay Başkanlığı, kuvvet komutanlıkları, Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı Kıdemli Astsubaylığı kadroları ihdas edildiği bildirildi.
 
Açıklamada, kadrolara görevlendirmelerin yapıldığı ve uygulamaya geçildiği de kaydedildi
 
Deniz Kuvvetlerinden koruma
 
Öte yandan sitedeki başka bir açıklamada ise Kızılay Genel Müdürlüğünce yapılan planlamaya göre, Somali'ye insani yardım malzemesi taşıyan Aqua Luna isimli geminin Mogadişu/Somali ve Berbera/Somali limanlarına intikalinde Deniz Kuvvetleri Komutanlığınca refakat ve koruma sağlandığı bilgisine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler