Astsubay ölü bulundu

Bitlis’in Tatvan ilçesinde kendisine ait beylik silahıyla vurulmuş olarak bulunan ve hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan Astsubay Naci Demir, bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı.Tatvan'daki 10'uncu Motorize Piyade Tugayı'nda görevli olan Astsu

Astsubay ölü bulundu

Bitlis’in Tatvan ilçesinde kendisine ait beylik silahıyla vurulmuş olarak bulunan ve hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan Astsubay Naci Demir, bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Tatvan'daki 10'uncu Motorize Piyade Tugayı'nda görevli olan Astsubay Naci Demir, bugün sabah saatlerinde Ordu Evi'ndeki dairesinde eşi ve çocuğu uyuduğu sırada kendisine ait beylik silahıyla kalbine bir el ateş ederek canına kıymaya kalkışmıştı.
 
Silah sesinin duyulmasıyla birlikte olay yerine giden askerler tarafından ağır yaralı olarak Bitlis Devlet Hastanesi'ne kaldırılan evli ve 1 çocuk babası 54 yaşındaki Astsubay Başçavuş Naci Demir, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
 
Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam