Astsubay eşine kurşun yağdırdı

Cinayetin ardından 'Ben adam öldürdüm, polis çağırın' diye bağıran şahıs gözaltına alınırken, hayatını kaybeden genç kadının hamile olduğu öne sürüldü. Tıp öğrencisinin yakınları ve arkadaşları da sinir krizleri geçirdi.Alınan bilgiye göre, 5. sınıfta eği

Astsubay eşine kurşun yağdırdı

Cinayetin ardından 'Ben adam öldürdüm, polis çağırın' diye bağıran şahıs gözaltına alınırken, hayatını kaybeden genç kadının hamile olduğu öne sürüldü. Tıp öğrencisinin yakınları ve arkadaşları da sinir krizleri geçirdi.
Alınan bilgiye göre, 5. sınıfta eğitim gören A.Ö., Nöroloji Ana Bilim Dalı binasının 3. katında astsubay eşi H.G.Ö. tarafından kurşun yağmuruna tutuldu. Vücuduna 7 kurşun isabet ettiği belirlenen A.Ö., çevreden yetişenler tarafından yoğun bakım ünitesine kaldırıldı. Hamile olduğu belirlenen A.Ö., yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayı haber alan A.Ö'nün yakınları hastaneye koştu. Gözyaşlarına boğulan genç kadının yakınları ve arkadaşları sinir krizleri geçirdi. Olayın şokunu yaşayan A.Ö'nün
arkadaşları, "Gündüz vakti bu olay nasıl oldu? Silahlı biri geliyor arkadaşımıza saldırıyor. Bu nasıl emniyetsizlik" diyerek tepki gösterdi.
Bir görgü şahidi, "Olay gözümün önünde oldu. 7 el ateş etti. Astsubay olduğunu söyledi ve inzibata teslim olmak istediğini belirtti" dedi. Olayın ardından A.Ö'nün arkadaşları gözyaşlarına boğuldu. Bir genç kız, "Yarım saat önce derste beraberdik" diyerek gözyaşı döktü.
Doç. Dr. Özgür Kasapçopur ise "Bu olay, hekimlerin ne kadar güvensiz koşullarda görev yaptığını gösteriyor. Bir insan hastaneye gelin silahla öğrenci arkadaşımızı vurabiliyor. Çok acı bir olay" dedi.
Cinayetin işlendiği sırada hasta yakınını ziyaret etmek için koridorda bulunan Bayram Balcı da, olayı şöyle anlattı:
"2-3 el silah sesi duyduk. Ardından kısa bir sessizlik oldu. Daha sonra 13-14 el birden silah sesi duyduk. Daha sonra dışarıya çıkan şahıs, 'Ben adam öldürdüm, polis çağırın' diyerek bağırmaya başladı. Silah seslerini duyduğumuz için herkes bir tarafa kaçtı. Daha sonra odaya girdiğimizde kadının kanlar içerisinde yerde yığılı vaziyette olduğunu gördük. Vurduktan sonra kafasına ateş etmeye devam etmiş. Etrafta bulunan doktorlar 5 dakika boyunca kadını hayata döndürmek için yoğun çalışma yaptı ancak
kurtarılamadı. Daha sonra polisler gelerek şahsı götürdü".
Cinayetin ardından gözaltına alınan ve Burdur Jandarma Komutanlığı'nda görevli olduğu öne sürülen astsubay H.G.Ö. de askeri inzibata teslim edildi. Zanlının çıkışı sırasında görüntü almaya çalışan basın mensuplarına engel olunmaya çalışıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam