Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Aslan burcunda dolunay 23-01-2016

24 Ocak 2016 03: 45 de Aslan burcunun 3 derecesinde bir dolunay gerçekleşecek. Aslan- Kova aksında olacak olan dolunay, sosyal amaçlar, guruplar, kendini ortaya koyma ve arkadaşlıklarla ilgili konuları öne çıkarıp eksiklerimizi görmemizi sağlayacak.

Dolunayın gerçekleştiği saatlerde ufuk çizgisinde Yay burcu yükselmekte olup, Akademik alan, Hukuk ve Uluslar arası konulara da netlik kazandıracak. Venüs’ ün de Oğlak burcuna geçmiş olması bu konularda, ciddiyet ve güven veren bir aylık dönemi bize işaret etmekte.

Aslan burcu dolunayı. 26 Temmuz Aslan burcu doğumlular, 27 Ekim doğumlu Akrepler, 24 Nisan doğumlu Boğalar ve 24 Ocak doğumlu Kovaların hayatlarında birçok şeyi netleştirecek ve içinde bulunduğu şartları daha iyi görmesine yardımcı olacak.

Lütfen yükselen burcunuza göre okuyunuz.

KOÇ: Aşk yaşamı, spor, çocuklar ya da hobilerinizle ilgili konuların biriyle ilgiliyseniz, bu dolunay sayesinde eksiklerinizi görüp yaralarınızı saracak sağlam sonuçlar alacaksınız.

BOĞA: Temel alt yapınız, kişisel donanımınız için yapmış olduğunuz girişimler, aile ve yerleşimle ilgili konular netlik kazanacak. Bu dolunay sayesinde eksiklerinizi görüp yaralarınızı saracak sağlam sonuçlar alacaksınız.

İKİZLER: Yakın çevreniz, eğitim faaliyetleriniz, yazışmalarınız ve kardeşlerinizin içinde bulunduğu şartlar netlik kazanacak. Bu dolunay sayesinde eksiklerinizi görüp yaralarınızı saracak sağlam sonuçlar elde edeceksiniz.

YENGEÇ: Parasal kaynaklarınız sahip olduğunuz değerler ve harcamalarınızla ilgili konular bu dolunay sayesinde netlik kazanacak ve siz eksiklerinizi görüp yaralarınızı saracak sağlam sonuçlar alacaksınız.

ASLAN: Genel sağlığınız, bulunduğunuz konum, şartlarınız ve girişimlerinizle ilgili konular netlik kazanacak. Bu dolunay sayesinde eksiklerinizi görüp yaralarınızı saracak sağlam sonuçlar alacaksınız.

BAŞAK: Kadersel alanda gerçekleşecek dolunay sizin Hastaneler, okul ya da banka hesaplarınızla ilgili konular da netlik getirecek. Bu dolunay sayesinde eksiklerinizi görüp yaralarınızı saracak sağlam sonuçlar alacaksınız.

TERAZİ: Plan, projeler, arkadaşlıklarınız, sosyal çevrenizle ilişkileriniz ve ekip çalışmalarıyla ilgili konular netleşecek. Bu dolunay sayesinde eksiklerinizi görüp yaralarınızı saracak sağlam sonuçlar alacaksınız.

AKREP: İş, kariyer hedeflerle ilgili konular netlik kazanıyor. Bu dolunay sayesinde eksiklerinizi görüp yaralarınızı sarıp sağlam sonuçlar alacaksınız.

YAY: Yüksek eğitim, yabancılar, hukuk ve büyük şirketlerin biriyle ilgiliyseniz, içinde bulunduğunuz şartlar netlik kazanacak. Bu dolunay sayesinde eksiklerinizi görüp yaralarınızı sarıp sağlam sonuçlar alacaksınız.

OĞLAK: Ortak paralar, kredi borçlar, sigorta, vergi konuları netleşecek. Bu dolunay sayesinde eksiklerinizi görüp yaralarınızı sarıp sağlam sonuçlar alacaksınız.

KOVA: Eş ya da partnerinizin konumu varsa davalarla ilgili konular netlik kazanacak. Bu dolunay sayesinde eksiklerinizi görüp yaralarınızı sarıp sağlam sonuçlar alacaksınız.

BALIK: Günlük iş temponuz. Sağlığınız, çalışma koşullarınızla ilgili konular netlik kazanacak. Bu dolunay sayesinde eksiklerinizi görüp yaralarınızı sarıp sağlam sonuçlar alacaksınız.

Şartlarınız ne olursa olsun. Doğru olun, doğru kalın. Hoşça kalın.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.