Aşkına karşılık vermedi diye...

 Sakarya’nın Adapazarı İlçesi İstiklal Mahallesi Hamam Sokakta meydana gelen olayda istediği kızı vermedikleri gerekçesiyle sevdiği kızın ailesinin evini basan Tolga Yağız(23) isimli genç aynı aileden 4 kişiyi vurduktan sonra intihar etti. Edinilen bilgil

Aşkına karşılık vermedi diye...

 

Sakarya’nın Adapazarı İlçesi İstiklal Mahallesi Hamam Sokakta meydana gelen olayda istediği kızı vermedikleri gerekçesiyle sevdiği kızın ailesinin evini basan Tolga Yağız(23) isimli genç aynı aileden 4 kişiyi vurduktan sonra intihar etti.
 
Edinilen bilgilere göre, Adapazarı İlçesi İstiklal Mahallesi Hamam Sokakta meydana gelen olayda Tolga Yağız(23) isimli saldırgan, istediği kızı vermeleri için ailesinin evine gitti. Baba Selim Kahyaoğlu ile konuşarak ikna etmeye çalışan genç aşık kız babasını ikna edemeyince çılgına dönerek yanında getirdiği el yapımı silahla önce sevgilisi Sibel Kahyaoğlu’nu daha sonrada aynı aileden Emine, Yasemin ve Selim Kahyaoğlu’nu vurduktan sonra intihar etti.
 
Olayla ilgili olarak geniş çapta soruşturma başlatılırken polis ekipleri mahalleyi abluka altına alarak çok sayıda takviye ekip görevlendirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler